Isparta’ya Profesyonel Futbol Takımı Şart

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, incelemelerde bulunmak ve eksikleri yerinde görmek için geldiği Isparta’da yetkililere çağrıda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2013 17:36
Isparta’ya Profesyonel Futbol Takımı Şart

Baykan, “Isparta’ya profesyonel bir takım kazandırın, tesis ve stat kendiliğinden gelir. Biz de üzerimize düşeni yaparız” dedi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, incelemelerde bulunmak ve eksikleri yerinde görmek için geldiği Isparta’da bir dizi temaslarda bulundu.

Baykan, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, şube müdürleri ve Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Özsavlu, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Isparta Şube Başkanı Tarık Söyleyici, Teknik Direktörler Tarık Söyleyici ve Hikmet Işık’a, ilimizdeki sporun kalkınmasında kendilerine büyük görev düştüğünü söyledi. Baykan, “Isparta’ya profesyonel bir takım kazandırın, tesis ve stat kendiliğinden gelir. Bizde üzerimize düşeni yaparız” dedi.

AMATÖR EVİ’NE YEŞİL IŞIK
Baykan, daha önce Ispartaspor’un kullandığı tesislerin yetkililerden gelen istek üzerine

Amatör Evi olarak kullanılmasına yeşil ışık yaktı. Baykan, bu konuda kararı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e bıraktı.

MİLLİ EGEMENLİK İÇİN SÖZ
Baykan, Milli Egemenlik Spor Kompleksi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne geçmesi halinde zeminin değiştirileceğini ve bakımının yapılacağını söyledi. Baykan, ayrıca Isparta’ya futbol başta olmak üzere bir çok dalda ev sahipliği vermeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum