Isparta'ya Şehit Ateşi Düştü

Isparta'ya Şehit Ateşi Düştü

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2016 16:24
Isparta'ya Şehit Ateşi Düştü

Bitlis ili 10. Komando Tugay komutanlığı emrinde görevli Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Gül, Sabaha karşı, Bitlis ili Kelaşebir tepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için yapılan operasyonda saat 04:40 sıralarında arazide tertiplenme esnasında BTÖ mensuplarında daha öncede yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Gül yaralanmış, helikopter ile hastaneye sevki sırasında şehit oldu.

Şehit Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Gül’ün naaşı ikindi namazına müteakip Gelincik Köyünde yapılacak olan askeri töreninin ardından gelincik köyünde son yolculuğuna uğurlanacak.

Genelkurmay’ın resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada,  “27 Haziran 2016 Pazartesi günü Bitlis ili kırsalında yürütülmekte olan operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere iki kahraman silah yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum