Isparta’ya Vefa Borcum Var!

AK Parti eski Milletvekili Sait Dilek, partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2015 16:09
Isparta’ya Vefa Borcum Var!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Eski Milletvekili Sait Dilek, partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Dilek açıklamasında “ 4 sene Isparta’da güzel bir dönem geçirdik. Allah 4 sene bize burada hizmet etmeyi nasip etti. Allah’ıma şükrediyorum. AK Parti Türkiye için bir lokomotif görevi görüyor. Yeni bir döneme gireceğiz. Yeni Türkiye’de var olduğumuzu göstermek için buradayız” dedi.

Dilek, “Isparta’ya ve Ispartalıya benim vefa borcum var. Sizin hizmetinizdeyim, emrinizdeyim demek için aday adaylığımı açıklıyorum. Görevimiz ne olursa olsun, biz sizin hizmetinizdeyiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin çok kıymetli aday adayları olduğunu sözlerine ekleyen Dilek, “Hangimiz hayırlıysa görev onun olsun. Partimizin kararına saygılıyız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum