Isparta’ya Vestel Geldi!

Vestel Bin 252’nci Mağazasını Isparta’ya Açtı

Yayınlanma:
Isparta’ya Vestel Geldi!

Isparta’da uzun yıllar başka bir markanın bayiliğini yapan ANAP eski İl Başkanı Baki Songür, 10 yıl aradan sonra Cumhuriyet Caddesi’nde Vestel Mağazasını açtı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in de katıldığı açılış töreninde 15 bin TL’lik hediye dağıtıldı.

İşletmeciliğini ANAP Eski İl Başkanlarından Baki Songür ve oğlu Sefa Songür’ün yaptığı Vestel Mağazası dün Cumhuriyet Caddesi’nde açıldı. Geniş mekanı ve ürün yelpazesiyle hizmete giren Vestel Mağazası açılışa özel indirim kampanyaları ile kapılarını müşterilerine açtı. Açılışta 15 bin TL’lik hediye dağıtıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta adeta izdiham yaşandı. Daha önceden açılış kampanyası kapsamında vatandaşlara 4 bin anahtar dağıtıldı. Mağazadaki kasaya ise 15 Bin TL’lik hediyeler konuldu. 4 bin anahtardan kasayı açan anahtarların sahipleri kasadaki hediyelerden birisini kazanmış oldu.

Uzun kuyrukların oluştuğu açılışta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün gayet mutlu bir olayla karşı karşıyayız. Isparta’da olmayan bir mağazayı Isparta’ya kazandırdılar. Teşekkür ediyoruz. Güzel bir mağaza olmuş. Isparta’da önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Bu açılış ve bu güzel marka Isparta’ya hayırlı olsun” dedi.

Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Laloğlu, Vestel’in Türkiye için önemli bir marka olduğunun altını çizerek, “Burası bizim bin 252’nci mağazamız. 15 bin kişinin emeği ile tamamen yerli üretim olan ürünler var burada. Bugün bizim ülke olarak kendi ürünlerimizi üretiyor olmamız dünya konjektörü açısından önemli. Türkiye petrolden sonra en fazla parayı cep telefonuna harcıyor. Biz bu paranın Türkiye’de kalması için cep telefonu yatırımımızı da tamamladık” dedi. Ispartalıları uygun fiyat ve uygun ürün için Vestel Mağazasına davet eden Laloğlu, mağazanın Ispartalılara hayırlı olmasını diledi.

Baki Songür ise “Allah izin verdi Cumhuriyet Caddesi'nde aynı dükkanımızda faaliyetimize başladık. Burada 1988-2007'e kadar Arçelik bayiliği yaptım. Sonra biraz mola verdik. Başka alanlarda ticarete devam ettik. Emek Mobilya mağazamızda devam ettik. Benim oğlum Safa Songür, Antalya'da 4 Vestel mağazası var. Vestel'in Genel Müdürlüğü yetkilileri bizi biliyorlar. Bize güvenerek burayı hazırladılar. Isparta'yı şube olarak açtık. Vestel kendisini yenileyen bir marka. Gelişmiş, güzel bir marka. Ürün çeşidini artıran bir marka. Ürün sayısı son derece fazla.
Yüzde 100 yerli olması çok önemli. Müşteriyi etkiliyor. Vatandaşlar milleyetçilik duygusu ile Vestel'i tercih ediyorlar” şeklinde konuştu.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.