Isparta’ya Yeni İçme Suyu Hattı

Isparta’ya Yeni İçme Suyu Hattı

Yayınlanma:
Isparta’ya Yeni İçme Suyu Hattı

Dere ve Yenice depoları arasında içme suyu bağlantı hattı yapılacak. Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje için gerekli kaynağın % 20’sinin 2017 yılı, % 80’inin de 2018 yılı bütçesinden karşılanması planlanıyor.

 

Belediye Meclisinin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Eylül ayı olağan ilk toplantısında konu gündeme alındı. 

Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Nedim Yürekli’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemin birinci maddesinde bulunan; Dere ve Yenice depoları arası içme suyu bağlantı hattı yapılması işi, ödenek miktarı ve süresi yönünden Belediye Kanunu’nun 67. Maddesine göre yıllara yaygın olarak ihale edilmesi ve toplam ödeneğin % 20’sinin 2017 yılı, % 80’inin de 2018 yılı bütçesinden karşılanarak yapılmasının görüşülmesi konusu ele alındı. 

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU PROJENİN 

MALİYETİ KONUSUNDA RAPOR HAZIRLAYACAK 

Başkan Vekili Yürekli, söz konusu maddeyi okuduktan sonra konuyu Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesini meclis üyelerinin onayına sundu ve oy birliği ile madde komisyona havale edildi. Bundan sonra Plan ve Bütçe Komisyonu, Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje için gerekli kaynağın % 20’sinin 2017 yılı, % 80’inin de 2018 yılı bütçesinden karşılanması planlanan projenin maliyeti konusunda hazırlayacağı raporu, Belediye Meclisinin Cuma günü yapılacak olan Eylül ayı son toplantısında meclise sunması bekleniyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.