Isparta’ya Yeni Oto Pazarı

Isparta yeni oto pazarına kavuştu. Gül petek sanayi sitesi içerisinde yönetim tarafından oluşturulan 1000 araçlık açık oto pazarı hizmete geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2013 20:20
Isparta’ya Yeni Oto Pazarı

Gül Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, oto pazarının her pazar günü saat 08.00 ila 16.00 arasında halka açık olarak hizmet vereceğini söyledi.

MODERN PAZAR

İçerisinde sosyal tesis, cami, tuvalet, market ve lokantaların da yer aldığı pazara hem galeri esnafı hem de vatandaşlar araçlarını getirip satışa çıkarabilecekler.

BORUCU :İSABETLİ OLDU

Tayfun Motorlu Araçlar İşletmecisi Tayfun Borucu ise oto pazarının Isparta'nın önemli bir ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Hem esnafa hem de halka hitap edecek olması nedeniyle tercih sebebi sayılacağını kaydeden Borucu "Aynı zamanda burada test sürüşü yapma imkanı da olacak. Yine ekspertis ustaları bu pazarda yerini alacaklar" diye konuştu.

Gül Petek Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı Antalya yolu üzerindeki pazarın trafik yönünden sakıncalı olduğunu ayrıca sosyal tesis ve test sürüşü gibi imkanların bulunmadığını hatırlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum