Isparta’yı Ak Parti Belediyeciliği ile Tanıştıracağız

Isparta’yı Ak Parti Belediyeciliği ile Tanıştıracağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2018 19:30
Isparta’yı Ak Parti Belediyeciliği ile Tanıştıracağız

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Isparta’nın büyükşehir imkanlarına sahip bir şehir olduğunu belirterek; “Bunu, 3. Şehir Hastanesini açarak gösterdik. Şimdi, sıra 31 Mart’ta Isparta’yı Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırmaya geldi” dedi.

Yerel Seçim çalışmalarına start veren Ak Parti Isparta Teşkilatı, 31 Mart tarihine kadar çalışmalarını yürüteceği Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’ni yaptığı görkemli bir törenle açtı.

Dün saat 15.30’da gerçekleştirilen Aksu Caddesi üzerindeki (eski Kiler AVM) Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış törenine; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Partinin Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

BAŞDEĞİRMEN; “31 MARTTA BAYRAMI
HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”
Törende ilk olarak kürsüye Belediye Başkan adayı  Şükrü Başdeğirmen geldi. Başdeğirmen konuşmasında; “Bugün burada seçim çalışmalarımızı yürüteceğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizi açıyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu bu kutlu yolda ilerliyoruz. Çok önemli bir bayramın arifesindeyiz. İnşallah, 31 Mart akşamı bu bayramı sizlerle en iyi şekilde kutlayacağız.

“AMACIMIZ, HALKIMIZI DAHA
ÇOK MUTLU ETMEKTİR”
1994 yılında Ak Parti Belediyeciliğini öğrendiğimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan çizgisinde çalışarak sizlere yaşanılır ve mutlu olabileceğiniz bir şehir sunmak istiyoruz. Amacımız, sizleri daha çok mutlu edebilmektir. Şehrimizi bulunduğu noktadan daha ileriye götürebilmektir.

“ISPARTA’YI ISPARTALILARLA
YÖNETECEĞİZ”
Açılışımıza sayın eski Sağlık Bakanımız da geldiler. Kendilerine Isparta’ya teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu etti. İnşallah, Allah’ın izniyle gece – gündüz çalışarak, tüm Isparta halkı ile el ele vererek 31 Mart’ta Ak Parti Bayrağını Belediye’nin gönderine dikeceğiz. Bu noktada yolumuz uzun, hedefimiz büyük. Hiçbir zaman ben yaptım oldu mantığı gütmeyeceğiz. Halkımızla birlikte karar vereceğiz. Kısacası ben değil, biz düsturu ile hareket edeceğiz. Isparta’mızda bugüne kadar yerel yönetimle genel yönetim hep farklı oldu. Ancak, 31 Mart’ta böyle olmayacak. Yerel yönetimle genel yönetimi buluşturacağız” dedi.

ZABUN; “İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKAN
ADAYLARIMIZI DA EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYACAĞIZ”
Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun da konuşmasında; “Biz bu yola hizmet için çıktık. Ülkemizi, şehrimizi kalkındırmak için çıktık. Bugün Seçim Koordinasyon Merkezimizi açılıyoruz. Burada seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Isparta merkezde Şükrü Başdeğirmen ile yola çıktık. En kısa zamanda da inşaalah ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızı da açıklayacağız. Bugün şehrimizde sayın Bakanımızı ağırlıyoruz. Kendisinin döneminde, Türkiye’de üçüncü olarak Isparta Şehir Hastanemizi yaptık. Bu hastanemizin yapımında sayın bakanımızın emeği çok büyüktür. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AKDAĞ; “SİZLER BİZİM
YOL ARKADAŞIMIZSINIZ”
Törende son konuşmayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ yaptı. Akdağ da konuşmasında; “Isparta’ya bir kez daha gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Zira, Bakanlığım döneminde de Isparta çok sık geldiğim şehirlerden birisiydi. 17 yıl önce sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Bu noktada sizlerle yol arkadaşlığı yapıyoruz. Allah hepinizden razı olsun.

“ERDOĞAN, SADECE TÜRKİYE’NİN
DEĞİL, TÜM DÜNYANIN UMUDUDUR”
Isparta gerçekten hizmeti hak eden, Büyükşehir kalabalığı olmayan ancak büyükşehir imkanlarına sahip bir şehir. Örneğin, sağlıkta. Bilindiği gibi, Türkiye’nin üçüncü Şehir Hastanesini Isparta’ya yaptık. Çünkü, Isparta halkı bu sağlık hizmetine fazlasıyla layıktır. Bizler sizlere hizmet için varız. Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Zira, sadece Türkiye halkına değil, tüm dünyaya hizmet ediyoruz. Yemen’inden Irak’ına, Afganistan’ından Malezya’sına kadar onlarca ülke umudunu Türkiye’ye bağlamış durumda. Türkiye’mizi lider ülke olarak görüyorlar. Onun için çok çalışmalıyız. Çünkü dünya bizden başarı bekliyor.

“ISPARTA’YI YEREL HİZMETLERLE
DE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ”
Ak Parti’nin anlayışında ona, buna değil, 81 milyona hizmet anlayışı vardır. Bizler bunun için çalışıyoruz. Bakın Isparta’mızda da Şükrü Başdeğirmen Başkanımızla yola çıktık. Onu siz değerli Isparta halkına emanet ediyoruz. Isparta’nın artık Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırmanın zamanı gelmiştir. Isparta’ya sadece genelde değil, artık yerelde de hizmet etmek istiyoruz. Ben, bugüne kadar Isparta’ya hizmet etmiş yerel yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Onların hizmetlerini asla kıymetsiz göremeyiz. Tabiki onlar da Isparta için çalıştılar. Ancak, biz Isparta’yı daha çok kalkınması için Ak Parti Belediyeciliği diyoruz. Bu konuda da Isparta halkına güvenim sonsuzdur. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Isparta’yı da Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız” dedi.

SKM’NİN AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ
Törende yapılan konuşmaların ardından, dua edildi ve Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelası Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen tarafından kesildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum