Isparta'yı Ankara'da Temsil Edecek

Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurul’unda Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2014 14:23
Isparta'yı Ankara'da Temsil Edecek

Isparta Gazeteciler Başkanlığı görevindeyken, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığına seçilen ve bugün yapılan Konfederasyon seçimlerinde de Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine getiren Şevket Karahan, ilimiz basınının Türkiye genelinde ki sesi olmaya devam ediyor.

Ülkemiz genelinde bulunan bütün Gazeteci Örgütlerini çatısı bünyesinde barındıran Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu seçimleri Cumartesi günü yapıldı. Konfederasyon seçimlerinde hemşerimiz Haber Gazetesi sahibi ve Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. Bizde Ajans32 ailesi olarak Şevket Karahan’a yeni görevinde de başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.