Isparta'yı Başarılı Kadın Olarak Temsil Etti

81 ilden 81 başarılı rol model kadın 'Türkiye'nin Kadın Hikâyeleri Samsun'da Projesi' kapsamında Samsun'da buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2012 11:40
Isparta'yı Başarılı Kadın Olarak Temsil Etti

Çünür Mahalle Muhtarı Kadriye Bilgiç, Samsun Valiliği'nin öncülüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen 'Türkiye'nin Kadın Hikâyeleri Samsun'da Projesi'ne Isparta temsilcisi olarak katıldı.

81 ilden 81 başarılı rol model kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen 'Türkiye'nin Kadın Hikâyeleri Samsun'da Projesi' kapsamında Samsun'da buluştu.

Samsun Valiliği'nin öncülüğünde düzenlenen organizasyona Isparta'dan Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç katıldı. İlimizin başarılı kadını olarak Samsun'a giden Bilgiç, etkinliklerin 3 gün sürdüğünü ve çok yararlı geçtiğini söyledi. Bilgiç, projenin amacını şöyle özetledi: "Samsun'da ve ülkemizde toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları ile ilgili 81 ilde yaşanmış olumlu hikâye ile rol modellerinin kullanılması yoluyla konu hakkında toplumda farkındalık, bilinç düzeyinin geliştirilmesi amaçlandı" dedi.

Bilgiç, projenin çok anlamlı olduğunu belirterek, Isparta'da da bu tür etkinliklerin düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.