Isparta'yı Beraber Kalkındıracağız

Isparta’nın bayan milletvekili olmak için kolları sıvayan ve çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Müjgan Cingöz, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2015 15:17
Isparta'yı Beraber Kalkındıracağız

Eğirdir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Cingöz, Isparta’yı teşkilatlar ve Ispartalılar ile birlikte kalkındıracaklarını söyledi.

Eğirdir’deki ziyarette konuşan Cingöz, şehrimizin tanıtımı için Ankara’daki Ispartalılar Derneğimiz ile sürekli irtibat halinde olacağını ve çalışmalara katılacağını söyledi.

Cingöz, “Her yıl Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Isparta Günleri’nin kapsamını daha da genişletilerek, daha hareketli ve canlı gerçekleştirilmesi için mücadele edeceğim. Ispartalı bürokratlar ile irtibatımızı kesmeden, sizlerle beraber Ankara’da kentimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Şehrimizin değerlerini sadece ülke geneline değil, uluslar arası arenada tanıtımının yapılabilmesi adına projeler üreteceğim. Isparta’nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için çok ciddi projeler hazırladım. Ve bu projeleri hayata geçirerek şehrimize yabancı turistin gelmesini sağlayacağım. Yurt dışındaki hemşehrilerimiz ve işadamlarımızla bağlantıya geçip, şehrimizin tanıtımı için toplantılar düzenleyeceğim” diye konuştu.

Özellikle ilçelerin sorunlarını yakından takip edeceğini ve çözüm noktasında ilçe başkanları ile teşkilat üyeleriyle sürekli irtibat halinde olacağını ifade eden Cingöz, “Halka hizmet, Hakka hizmettir. Hizmet sırası bizde. Sıcak ilgisinden dolayı Eğirdir İlçe Başkanımız Veli Gök, Kadın Kolları Başkanımız Ülker Yiğit, Gençlik Kolları Başkanımız Osman Yüceer, Eski Barla Belediye Başkanımız Mehmet Sert ve değerli teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Yeni Türkiye yolunda hemşehrilerimizden aldığımız güç ile daha azimle çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum