Isparta’yı Birlikte Yöneteceğiz

AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen mahalle toplantıları aralıksız sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2014 12:00
Isparta’yı Birlikte Yöneteceğiz

Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Nuri Uzaktaş’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek ve Yönetim Kurulu üyeleri dün Bağlar mahallesinde bir evde toplantı düzenledi. Uzaktaş ,AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantılara da katılarak yapacağı çalışmalar hakkında halka bilgi veriyor. Bu Toplantılara halkın ilgisi artarak devam ediyor.

Toplantılara eşlik eden Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ta göreve geldiği gün itibari lie yapacağı çalışmaları ve icraatlarını katılanlara anlatmaya devam ediyor. Uzaktaş Belediyeyi aile şirketi gibi yönetmeyeceklerini ,Isparta halkı ile birlikte yapacaklarını dile getiriyor.

Uzaktaş göreve geldiği günden itibaren mahalle meclislerinin kurulacağını mahalleye yapılacak yatırım ve çalışmaların mahalle halkı kararı doğrultusunda yapılacağının altını ısrarla çiziyor. “Uzaktaş ben yaptım olduğu mantığı ile değil biz yaptık oldu mantığı ile hareket edeceğiz. Halkımızın istemediği hiçbir çalışmayı sürdürmeyeceğiz. Halkımızla birlikte iktidarımızdan aldığımız güç ile Isparta’mızı şaha kaldıracağız. Yapacağımız yatırım ve çalışma ile göç veren bir il değil göç alan bir il haline dönüştüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum