'Isparta'yı Bu Asalaktan Kurtarın'

Basın Kulübü programına katılan AK Parti Milletvekili Bilgiç, Belediye Başkanı ve MHP Adayı Günaydın'la ilgili olarak Ispartalılara seslenerek şu cümleyi kullandı: "Isparta'yı bu asalaktan kurtarın."

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2014 10:02
'Isparta'yı Bu Asalaktan Kurtarın'

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Kanal32'de yayınlanan Basın Kulübü programına konuk oldu.

Programın tamamınde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı hedef alan Bilgiç, Ispartalılara şu çağrıyı yaptı: "Bu adamı iyi tanıyın. Ispartamıza ve Ispartalıya lütfen sahip çıkın. Burası gençlerimizin geleceği. 60 bin üniversite öğrencimiz var. Kara Havacılık Okulu’nı getiriyoruz. 2015 yılında açılacak. Bir sürü personel ilimize gelecek. Tuzla Piyade Okulu gelecek ve 2. üniversiteyi yapıyoruz.

Bu şehri hem kendi insanıyla hem de misafirleriyle ağırlayabilecek bir kapasitede sosyal, kültürel bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç var. Lütfen buna göre davranın. 2009’da hesabı nasıl sorduysanız, sizlere teşekkür ediyoruz şimdi de Günaydın’a hesap sorma zamanıdır. Bu asalaktan, bu milleti ve Isparta’yı kurtarın. Biz size ve milli iradeye inanıyoruz. Yine de sizin vereceğiniz karar başımızın tacıdır."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum