Isparta'yı Buluşturdu

Isparta'yı Buluşturdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2016 17:40
Isparta'yı Buluşturdu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ramazan Ayı dolayısıyla Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda yaklaşık 2400 kişini katılımıyla iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Milletvekili Said Yüce, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tural,Siyasi Parti temsilcileri, İş Adamları, Oda Başkanları,Kamu ve Kurum Kuruluş Temsilcileri, Belediye Başkanları, Sendika Temsilcileri, İlçe ve Belde siyasi parti teşkilat mensupları, il ve ilçe mahalle muhtarları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinde Bilgiç ve katılımcıları kapıda karşıladı. Daha sonra ezanın okunmasıyla yaklaşık 2400 kişi aynı anda iftarını açtı. İftar programı organizasyonu tamamen ve kusursuz profesyonel olarak yapıldı. 2400 kişiye aynı anda yaklaşık 100 personel servis yaptı. İftar programının bir özelliği ise Isparta’da iş yoğunluğundan biraraya gelemeyen tüm fertler bu iftarda bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum