“Isparta’yı FEDERASYONDA Görmek İsteriz”

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, dün Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Apaydın, ilk federasyon seçiminde Isparta’nın yönetimde olacağı sinyalini verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2013 16:42
“Isparta’yı FEDERASYONDA Görmek İsteriz”

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın dün Isparta’ya geldi. Federasyon Başkanı Isparta’da Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Şoförler Odası Başkanı Tural’ın her zaman federasyona destek olduğunu belirten Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, “Göreve geldiğimiz günden itibaren şoför esnafının sorunlarını çözme adına çalışmalarımız sürüyor. Bundan sonra da sürecek. Bununla ilgili eğitim seminerleri de veriyoruz. Yine bir eğitim semineri için Antalya’ya giderken çok önem verdiğimiz Isparta’ya da uğradık.

Bugüne kadar bizim ve federasyonumuzun tüm çalışmalarına destek olan Başkanımız Ahmet Tural’ın ev sahipliğinde bu ziyareti gerçekleştirdik. Kendilerine tüm camiamız önünde teşekkür ederim. Federasyonumuz nezdinde Isparta’nın çok büyük önemi vardır.

Kemal Artan ağabeyimiz uzun süre federasyonumuzda Genel Başkan Yardımcılığında bulunmuştur. Bu nedenle gelecek dönemde Isparta’yı federasyon şemsiyesi altında görmek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olacaktır tabi ki. Ama biz önem verdiğimiz Isparta’mızı bu çatı altında görmek istiyoruz” diye konuştu.

Federasyon Başkanı Apaydın’ın Isparta’ya verdiği önemi bir kez daha gördüklerini ifade eden Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, “Federasyon Başkanımız Isparta’ya büyük önem veriyor. Ankara’dan gelirken yolunu uzatarak Isparta’ya uğrayarak bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır.

Bize verdiği mutluluktan dolayı Federasyon Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz Isparta olarak her zaman federasyonumuzun yanında ve arkasında olduk. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmalarından ardından Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, günün anısına Başkan Tural’a hediye takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.