Isparta’yı Hiç Böyle Görmediniz

Şanlı Türk Bayrağıyla donatmış semayı, Şehitlerine selam durur Isparta... İşte FlyLine tarafından hazırlanan Isparta’nın gece görüntüleri…

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2015 16:51
Isparta’yı Hiç Böyle Görmediniz

Yaklaşık 20 yıldır Isparta’da yaşayan Volkan Fil, Isparta’nın gece görüntüleri havadan çekti. İnsansız Hava Araçları kullanılarak yapılan çekimlerde IYAŞ Park Otel’in üzerindeki Türk Bayrağı figürü adeta izleyenleri selamlıyor ve son dönemde yüreğimizi dağlayan şehitlerimize selam duruyor.

FlyLine Firması bünyesinde profesyonel olarak hava fotoğrafçılığı, hava çekimleri yapan Feyzullah Tanus ve Volkan Fil, bir çok başarılı işe de imza attı.

Özellikle DigiTürk’ün çekimlerinde adından sıkça söz ettiren Feyzullah Tanus ve Volkan Fil’in Isparta çalışması da büyük beğeni topladı.



FlyLine Hakkında
FlyLine firması pilotluk ve uçuş tecrübesi 2012 senesine dayanan kişilerce 2014 senesinde yürürlüğe girmiş bir organizasyondur. Toplam iki pilot ve iki operatör simültane olarak iki farklı noktada havadan görüntüleme hizmeti verebilmektedir. Havadan fotoğraf, video kaydı veya canlı yayın için yüksek çözünürlüklü video aktarımı hizmetlerimiz arasındadır. Türkiye pazarındaki en büyük cihazlardan olan DJI firması tarafından üretilen S1000 serisi sekiz motorlu cihazlar ile hizmet vermekteyiz. Cihazlarımız Canon 5D mark 3 ile uçmakta olup ortalama 15 dakika uçuş süresine sahiptir. Yere inip bir sonraki pil takımının takılmasıyla birlikte ikinci uçuşa dakikalar içerisinde hazır olabilmekteyiz.



İŞTE O MUTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.