Isparta'yı Karıştıran Skandal!

Isparta, yolcu taşıyan otobüse ceza kesen polisin cezalandırılmasını konuşuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2015 17:28
Isparta'yı Karıştıran Skandal!

Sözcü Gazetesi'nden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre;

Isparta, 18 elma işçisinin ölümüne neden olan fazla yolcu taşıma faciasının acısını unutmazken, bu kez fazla yolcu taşıyan otobüse ceza kesen polisin cezalandırılmasını konuşuyor.

Isparta 155′e, plakası belirlenen bir otobüsle ilgili olarak “içinde fazla yolcu olduğu” şeklinde ihbar geldi. İhbar üzerine, o sırada güzergahta kontrol yapmakta olan Bölge Trafik Müdürü H.A., bu otobüsü durdurdu. Otobüsün, Atabey Belediyesi’ne ait olduğu ortaya çıktı.

SORUŞTURMA AÇILDI
Polis Müdürü A., yaptığı kontrolde fazla yolcu alan Belediye otobüsüne ceza kesti. Ancak Atabey Belediye Başkanı AKP’li Tevfik Atasoy olayı, aynı zamanda eniştesi olan Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’e bildirdi. EGM Teftiş Kurulu Başkanlığı da iki müfettiş görevlendirilerek, Bölge Trafik Müdürü hakkında soruşturma başlattı. Polis müdürü cezayı kestikten sonra ‘’Yolcuları beklettiği’’ gerekçesiyle görevinden alınarak Çevik Kuvvet’e gönderildi.

"BEN ŞİKAYET ETMEDİM"
Isparta Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy konuyla ilgili olarak SÖZCÜ’ye konuştu. “O polis arkadaşımız, yolcuları bekletmiş” diyen Atasoy, “Fazla yolcuları indirdikten sonra bekletmiş. Yolcular bizi aradı ‘Yarım saattir bekletiyor’ diye, şikayet ettiler. Polis müdürü görevini yapmış, cezasını kesmiş ama yolcuları göndermesi gerekiyordu. Ben şikayet etmedim. İl Emniyet Müdürü kendisi soruşturma açmış. Şikayet benim ne haddime. Böyle diyen varsa belgesini göstersin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum