Isparta’yı Kuruttunuz

Isparta’yı Kuruttunuz

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2019 13:12
Isparta’yı Kuruttunuz

Vatan ve Doğancı Mahallelerinde kahve toplantısı yapan Başkan Günaydın, işsizlikten dolayı Isparta’nın ve Türkiye’nin canının çıktığını dile getirerek kendilerinin üretken belediyecilik anlayışıyla para kazandıklarını, kazançların halka yatırım olarak harcandığını söyledi.

Günaydın, ‘Yerel ile geneli birleştirelim’ diyenlere de “Bir dönem birleştirildi de ne oldu gördük. Isparta’yı 630 milyon lira batırdınız, ITKM FETÖ’ye teslim edildi. Kimin malını kime verdiniz? Fabrikaları, ponza yataklarını sattınız. Isparta’yı kuruttunuz” diye seslenirken, vatandaşlara, “Ponzayı, fabrikaları sattıralım mı? Batırtalım mı? Satmayacağız, sattırmayacağız” dedi.

BÜYÜK BAŞKAN SLOGANLARI İLE GELDİ
Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarına Vatan ve Doğancı Mahallesi kahvehane toplantılarıyla devam etti. Başkan Günaydın, Vatan ve Doğancı Mahallesine gelişlerinde büyük bir coşku ile karşılandı. Mahallelere girişinde havai fişek ve meşalelerle karşılanan Başkan Günaydın için, ‘Büyük Başkan’ sloganları atıldı.

HAZIR OLUN
Mahallelerdeki kahve toplantılarının ilkini Vatan Mahallesinde gerçekleştiren Başkan Günaydın, Isparta’nın en güzel mahallelerinden birisinin Vatan olacağını söyleyerek vatandaşlara ‘hazır olun’ çağrısında bulundu.

SİZİN İÇİNİZ RAHAT ETSİN
Yeni dönemde hizmette zaman kaybı yaşamayacaklarını ve pazartesi gününden itibaren çalışmaların aynı hızla devam edeceğini belirten Günaydın, DOSB’den kaynaklı koku sorunu hakkında Vatan Mahallesi sakinlerine bilgilendirmede bulundu. Belediyenin yakından, uzaktan ilgisinin bulunmadığı koku sorununun yine kendileri tarafından çözüldüğünü aktaran Günaydın, “50 gündür çalışıyoruz. DOSB’den kaynaklı koku sorunu hattını 5.3 km öteye götürüyoruz. Malzemesi ile birlikte toplam 10 milyon liranın üzerinde bir maliyet söz konusu. Yaz ayı gelmeden koku olayı tamamen bitmiş olacak. Sizin içiniz rahat etsin. Vatan, Ayazmana, Halıkent, Halife Sultan, Davraz’ın doğu bölümleri başta olmak üzere şehrimize müjde ediyorum. Ne mücavir alan içi, ne de dışı demeden belediye olarak bunun tamamını yapıyoruz” dedi.

KİSPET GİYİP GÜREŞ TUTALIM
Bir adayın, kendisinin 73 yaşında olduğunu söyleyerek, yaşlı imasında bulunduğunu hatırlatan Başkan Günaydın, “69 yaşındayım. Sen beni yaşlı gördüysen gel kispeti giyelim güreş alanına çıkıp güreşelim, istersen gel koşu yapalım” diye cevap verirken, saygı ve nezaket çağrısında bulundu.

İŞSİZLİKTEN CAN CIKTI
Vatan Mahallesinin ardından Doğancı Mahallesine geçen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, burada da Türkiye’de fabrikalar kuran, üreten, istihdam oluşturan tek belediye olduklarına değindi. İşsizlikten dolayı Isparta’nın ve Türkiye’nin canının çıktığını dile getiren Günaydın, üretken belediyecilik ile çöpten enerjiden, fabrikalardan, paralar kazandıklarını, kazançların Isparta halkına yatırım olarak geri döndürüldüğünü belirtti.

KAZANDIK HALKIMIZA HARCADIK
Yeni dönemde de fabrikalar kurmaya devam edeceklerine değinen Günaydın, “Gece demedik, gündüz demedik, cumartesi demedik, pazar demedik, çalıştık. Doğancı ve Keçeci mahallelerimizde bir karış asfaltsız yer kalmadı. İnce sokak, çıkmaz sokaklar dahil asfaltlandı” dedi.
‘Kazanacaksın ve kazandıklarını bu halka harcayacaksın’ diyen Günaydın, “Yaşlılarına, hastalarına bakan, sessizce evlerine doktorunu, hemşiresini gönderen, derdini dinleyen, veren eli, alan ele göstermeyen, Gıda ve Giyim Bank kuran belediyeyiz” görüşlerinde bulundu.

VATANSEVER, BAŞARILI EVLATLAR
YETİŞTİRİLMESİNE VESİLE OLDUK
Yeni dönemde de çalışmaların hız kesmeden devam edeceğine dikkat çeken Başkan Günaydın, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla birlikte yine 9 yıl önce kurdukları Oğuzata’yla da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını üniversiteye hazırladıklarını dile getirirken, “Vatansever, başarılı evlatlar yetiştirilmesine vesile olduk” dedi.

BAKAN BEYE MASAL ANLATIYORLAR
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un geçen günlerde Isparta’ya geldiğini anımsatan Başkan Günaydın, “Bakan beye masal anlatıyorlar. Bakan beyde yardımcı olacağım diyor. Gülpark diyorlar. Isparta’ya biz birer milyon adet ağaç ve gül diktik. Daha da dikeceğiz, zaten Isparta’nın tamamı Gülpark oluyor. Yapmadığımız ne var diye sorsunlar, söylediklerinin hepsi yapılmıştır” dedi.

KİMİN MALINI KİME VERDİNİZ?
‘Yerel ile geneli birleştirelim’ diyenlerin olduğunu aktaran Günaydın, “Bir dönem birleştirildi de ne oldu gördük. Isparta’yı 630 milyon lira batırdınız, ITKM FETÖ’ye teslim edildi. 55 dönümlük Isparta Belediyesinin en büyük arazisinin hepsini FETÖ’cülere sattılar. Yüzde 98’i karşıya verilmiş, 580 dükkandan 43’ünü ancak geriye alabildim. Kimin malını kime verdiniz?

ISPARTA’YI KURUTTUNUZ
Fabrikaları, ponza yataklarını sattınız. Isparta’yı kuruttunuz. Ponza yataklarını geri aldım, fabrikalar kurdum. Para kazandım ve bu paraları halkıma harcadım. Şimdi de her şeyi paylaşmak hedefindeler” şeklinde konuşurken, vatandaşlara, “Ponzayı, fabrikaları sattıralım mı? Batırtalım mı? Satmayacağız, sattırmayacağız. Kimsenin ağzının suyu akmasın” görüşlerinde bulundu.

Başkan Günaydın mahallelerden sevgi gösterisi ve alkışlar eşliğinde, ‘Büyük Başkan’ sloganları eşliğinde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum