Isparta'yı Sahipsiz Bırakanlar Endişe İçinde

MHP İl Başkanı İsa Yalçın; "AKP'yi 7 Haziran Korkusu Sardı"

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2015 12:49
Isparta'yı Sahipsiz Bırakanlar Endişe İçinde

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti’nin 7 Haziran korkusunun hat safhaya ulaştığını belirtti. 13 yıldır iktidar partisinin elindeki imkânlara rağmen bahsettikleri projeleri neden yapmadığını soran Yalçın, ‘’Hızlı Tren’i neden yapmadı? Bu hızlı tren nereye yapılacak? Sayın vekillerin söylediği gibi yarım saat dolmuşla İnsuyu Mağarası’nın oraya gidip, bineceğiz yoksa İnce Suyu mevkiinde Isparta’nın içinden geçen bir proje mi olacak? Hiçbir plan ve projeleri yok. Bu yatırımla ilgili bir çalışma yokken 13 yıldır hiçbir şey yapmayan bu milletvekilleri ve parti Isparta’ya ne yapacaklar?’’ dedi.

“BİZİM KADROLARIMIZ HAZIR”
2. OSB’nin yapılması, Isparta Konya ile Antalya arası duble yollarının şimdi konuşuluyor olmasının kendine göre üzücü bir durum olduğunu ifade eden Yalçın, şunları söyledi; ‘’Bu üzüntüden dolayı birilerinin gerçekten utanması lazım. Bu işi yapamadık ama bundan sonra yapacağız derlerse 13 yıldır Isparta’da kaybettirdikleri yılların hesabını kim verecek? Bu insanlar AKP’ye ve bu milletvekillerine oy vermekten başka ne yaptı ki siz böyle yapıyorsunuz? Zamanı geldiğinde büyük büyük konuşan insanlar şimdi yapamadıklarını kendi tescillerler gibi bugün yeni iktidara gelecek parti gibi vaatte bulunuyorlar. Biz Isparta’nın sorunlarını biliyoruz. En iyi bildiğimiz şey de AKP’nin ve bu milletvekillerin Isparta’nın sorunlarını çözemeyeceğidir. Bunu yapacak kadrolarımız hazırdır.

“ISPARTA’NIN SAHİPLERİNİ GÖRÜNCE ENDİŞEYE KAPILDILAR”
Bir milletvekili ‘Isparta 2. Vali vakasını yaşamak istemiyor’ demişti. Maalesef bu vekilimiz ağzına gelen her şeyi konuşuyor sonra da pişman oluyor. Daha öncede Isparta’nın vatanseverlerini ve geleceği için her şeyini ortaya koyar insanlarını küçümsercesine siz kazma kürekle yola çıkın diyerek sanki Isparta boş, anlamsız ve gereksiz bir içindeymiş gibi bir açıklama yapmıştı. Şimdi yine MHP’nin aday sıralamalarıyla ilgili açıklamaları var. Bunu Cenabı Allah bilir. Yöneticiler için diğer dünyada büyük bir sorumluluk beklemektedir. Diğer dünyada hesap verip veremeyecekleri konularının hiç vicdan muhasebesini yapıyorlar mı? Milletvekili olmak güzel bir şeydir. Ama bunun diğer dünyada hesabı vardır? Bence onu düşünsünler ve başka partilere karışmasınlar. Isparta sahipsiz değildir. Isparta’yı sahipsiz ve çaresiz bırakanlar bugün Isparta’nın sahipleri çıkınca da endişe içine girmişlerdir.

‘’AKP HEYETİ DÜN OLDUĞU GİBİ
BUGÜN DE ISPARTA’YA ŞAŞI BAKIYOR’’
Türkiye’de 2 il birbirine duble yol ile bağlanmıyor biri Şırnak birisi Isparta demiştim. Sayın milletvekili bunu yalanlamıştı. Sonra haritadan baktığında bu işin telafi edileceğini söylüyor. 16-17 bin km duble yol ve 18 tane Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan yol güzergahı yapılırken bunun bir tanesini bile Isparta’dan geçiremeyenler Isparta halkından şuanda oy istiyorlar. Bugün milletvekili denizi doldurtup havaalanı yaptırıyor. Ama Isparta’da havaalanı atıl kalsın diye hızlı trenin başka bir yere geçmesinde sakınca görmeyen bir AKP heyeti var. Isparta’ya dün olduğu gibi bugün de şaşı bakıyorlar. Bu siyasi bir terim olarak kendilerini üzecektir ama Isparta’yı, Isparta’dan ve sorunların içine girerek takip etmeleri gerekir. Ancak bu AKP milletvekilleri Isparta’yı başka gezegenden takip ediyorlar gibi olaylara uzaklar.

‘’BİZE UYGULAMADIKLARI ADALET YARIN
KENDİLERİNE LAZIM OLACAK’’
160 bin oy istemeleri olumlu bir şey. Daha düşük oy alırlar ve tek başına iktidara gelecek güçte olmazlarsa her birisinin çok büyük sıkıntıları var. Bu iktidar döneminde vatanla ilgili konularda çok ciddi hatalar yapılmış. Yarın hukuk karşısına çıktıklarında büyük sıkıntılar yaşayacaklar. Yeni Türkiye demek, bunların bu Türkiye’deki her şeyi yeniden değiştirmeleri demektir. Bu millet bunlara vize vermeyecektir. Bize uygulamadıkları adalet yarın kendilerine lazım olacaktır.’’

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum