Isparta’yı Temsil Edecek

Isparta’nın Milli Gururu Aslancan Taş, Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarına Türkiye Snowboard Milli Takımını temsilen düzenlenecek yarışmaya katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2013 16:17
Isparta’yı Temsil Edecek

Isparta’nın Milli Gururu 1997 doğumlu Snowboard Türkiye Şampiyonu Aslancan Taş bu yıl 16-23 Şubat tarihlerinde Romanya’nın Braşov şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarına Türkiye Snowboard Milli Takımını temsilen düzenlenecek yarışmaya katılacak.

Olimpiyat yarışı öncesi kamp çalışmalarını Bulgaristan’ın Chepelare şehrinde yapan Aslancan Taş bu kapsamda 10 Şubat tarihinde her yaş kategorisinin katıldığı Bulgaristan Ulusal Snowboard Slalom Şampiyonası yarışmalarında yine Ispartamızı ve ülkemizi temsilen Bulgaristan 11.cisi oldu.

Yarış esnasında snowboard pistinin oldukça sert ve buzlu olması nedeni ile yarış esnasında 3 kez düşmesine karşın yarışı tamamlamış ve bu konudaki Dünya otoritelerinden övgü aldı.

Romanya Braşov şehrinde düzenlenecek Olimpiyat yarışlarında da Favori gösterilen Aslancan Taş Bulgaristan’da aldığı bu derece ile Olimpiyat Birinciliğinin hedefi içerisinde olduğunu söyledi.

Snowboard çalışmalarını İsperia Davraz Hotel İşletmecisi Ahmet Taş ve Kondisyon çalışmalarını Isparta’da Barida Rose Spa Fitness Merkezi işletmecisi Burak Akpınar’ın sponsorluğunda gerçekleştiren Aslancan Taş Isparta’mızın ve ülkemizin haklı gururu olmayı hak ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum