Isparta’yı Üreten Kent Yapacağız

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, göç veren Isparta olgusunu tersine çevirecek projelere hazırlandıklarını söyledi. Günaydın, “Üretmeyen toplum ilerleyemez. Biz üreteceğiz ve ilerleyeceğiz” dedi. Günaydın’ın teşvik konusunda da ezber bozacak bir çıkış

Yayınlanma:
Isparta’yı Üreten Kent Yapacağız

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın çeşitli sebeplerle üretimden koparıldığını kaydederek, “Isparta göç veren bir şehir. Üretim yok, dolayısıyla istihdam da yok. Ama biz bu tabloyu tersine çevireceğiz” dedi.

Başkan Günaydın açıklamalarında “Üretimden koparıldık. Üretmeyen toplum ilerleyemez. Biz üreteceğiz ve ilerleyeceğiz. Isparta’yı faizle uğraşan değil, üreten bir kent haline getireceğiz. Böylelikle göç konusundaki kara tabloyu da tersine çevireceğiz” şeklinde konuştu.

Teşvik konusunda da ezber bozan bir çıkış yapan Başkan Günaydın, “Bizi bizden başka kurtaracak yok. Teşvik konusunda kaybettiysek, kaybettik. Biz yapacağız. Yapamayanları da utandıracağız. Isparta’da işsizlik sıkıntısı var. Bunu ben biliyorum 2 adam alınacak 100 kişi geliyor. Bunu ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.