Ispartes Isparta’ya Masa Tenisi oynatmaya devam ediyor

Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvaya Ispartes Gençlik ve Spor kulübü masa tenisi seven herkesi davet ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2018 10:18
Ispartes Isparta’ya Masa Tenisi oynatmaya devam ediyor

 

1999'dan bu yana sürdürülen ITTF gelişim programı son birkaç yıldır yeni bir yaklaşımla karşımıza çıkıyor.

Birleşmiş Milletler ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından Uluslararası Kalkınma ve Barış İçin Spor günü olarak belirlenen 6 Nisan gününde TT4ALL başlığıyla Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü kutlanıyor.

https://www.tt4all.com/ web sayfasında detaylı bir çok bilgi barındıran bu periyodik kutlamada daha çok masa tenisine katılımın artırılması, farkındalığın sağlanması, profesyonel turnuva organizasyonlarından ziyade eğlenceye dayalı etkinliklerin ön planda tutulması isteniyor.
Ispartes Gençlik ve Spor kulübü de bu kutlama etkinlikleri dahilinde yaş, cinsiyet, oyun seviyesi vs. ayırımı yapmaksınız masa tenisi seven herkese gelin birlikte oynayalım daveti sunuyor. 7-8 Nisa’nda olacak olan Dünya Masa Tenisi günü etkinliği kapsamında yapılacak ISPARTES CUP 2 Raketini kap gel, Hep beraber oynayalım turnuva kayıtları devam ediyor

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.