İsraf Ekonomisine Son Vereceğiz!

İYİ’ler Sarıidris’ten Mesaj Verdi; İsraf Ekonomisine Son Vereceğiz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2018 11:07
İsraf Ekonomisine Son Vereceğiz!

İYİ Parti Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, Türkiye’de kaynak sorununun olmadığını kaydederek, “Verdiğimiz her sözü yerine getirebileceğimiz ekonomik kaynakları var ülkemizin. İsraf ekonomisine son vereceğiz ve milletin kaynağını ortaya çıkaracağız” dedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Eğirdir’in Sarıidris Kasabası’nda vatandaşlarla buluştu. Yüzlerce araçlık konvoyla kasabaya adeta çıkarma yapan İYİ Partililer Sarıidris’in ilgisinden oldukça memnundu.

Kasaba Meydanında kahve toplantısı yapan İYİ Parti teşkilatı Sarıidrislilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Özgür Tandoğan, “İYİ Parti olarak Sarıidris’e büyük önem veriyoruz. İyilikler yolunda cesurlar hareketine desteklerinizi istiyoruz” dedi.



İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin de İYİ Parti’nin kuruluş sürecini anlatarak “Biz cesurlar olarak yola çıktık. Derin güçlerin operasyon aleti olmaya değil, bu milletin iktidarı olmaya geliyoruz. Sizden iktidar yetkisi istiyoruz. Söz veriyoruz, devletimizi böldürmeyeceğiz” diye konuştu. Programa katılan Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Özkan da “Biz hak ve adalet için her şeyi yaparız. Atatürk’ün olduğu her yerde oluruz” ifadelerini kullandı.

AKP’NİN SON KULLANMA TARİHİ DOLDU
Konuşmasında ülke siyasetine ilişkin değerlendirmeler yapan İYİ Parti Milletvekili Adayı Levent Başyiğit, “Ülkeyi 16 yıldır yönetin bir parti çıkıp seçim meydanlarında yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğim diyor. Siz 16 yıldır neredeydiniz. Fakir daha fakir oldu, zengin daha zengin. Artık AKP’nin son kullanma tarihi dolmuştur. Sarıidrisliler de AKP’nin uğurlama töreninde yerini alacak” dedi. Üreticinin mazot ve gübre fiyatları altında ezildiğini kaydeden İYİ Parti Milletvekili Adayı Mustafa Şimşek ise İYİ Parti iktidarında üreticinin ve çiftçinin yüzünün güleceğini söyledi.

ISPARTA YENİDEN REFAHIN VE HUZURUN MEMLEKETİ OLACAK
İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Aylin Cesur, memleket sevdasıyla yetiştiğini kaydederek “Bugüne kadar fiilen yaptığım işi bundan sonra aktif siyatle yapmak istiyorum. Gördüm ki memleket cayır cayır yanıyor. Eğer refahın ve huzurun memleketi Isparta bu hale gelmişse bize büyük vazife düşüyor. Meral Akşener çıktı, Yeter Artık dedi. Düşün arkama bu memlekete hizmet edelim, büyük Türkiye’yi hep beraber kuralım dedi. Her şey daha iyi olsun dedi. Ortada bir oyun varsa o oyunu bozmamız gerekiyor” diye konuştu.



BU IZDIRABA SON VERECEĞİZ
“Zengin kaynakların fakir bekçileriyiz” diyen Cesur, “Bundan sonra zengin kaynaklarımızın fakir bekçileri olmayacağız. 2002 ve 2018 yılları arası memleketin kayıp yılları. Artık milletin kendi kaderine el koyma zamanıdır. Eğer bir evde o evin babası borçları yüzünden, evine ekmek götüremediği için hayatına son vermeyi tercih edecek duruma gelmişse bu ızdıraba son vermemiz gerekiyor. İşte biz İYİ’ler olarak bu ızdıraba son vermeye geliyoruz” dedi.

BİZ YAPARIZ!
Konuşmasında emaneti ehline vermek gerektiğinin üzerinde duran İYİ Parti Milletvekili Adayı Aylin Cesur, “Biz yaptıklarımıza güveniyoruz. Biz geçmişimize güveniyoruz. Biz yaparız. İsraf ekonomisi var Türkiye’de saraylar, saltanatlar var. İsraf ekonomisine son vereceğiz. Sayın Demirel ‘Bursa’da ne varsa Urfa’da da o olacak’ diyordu. Biz böyle bir ekolden geliyoruz. Kaynak sorunumuz yok. İsrafı önledin mi kaynak ortaya çıkar. Yeniden büyük Türkiye’yi, kalkınan Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” diye konuştu.

BENİM BİR HAYALİM VAR!
Konuşması sırasında kendisini ailesiyle birlikte dinleyen 6 yaşındaki Aybüke’yi yanına çağıran Cesur, “Bakın benim bir hayalim var. Her köyden, her beldeden Aybüke gibi çocuklarımız çıksın okusun. Onlara en güzel eğitim fırsatını yaratalım. Yurtdışında eğitim görsün. Memleketine gelsin ve burada memleketine hizmet etsin. Her yıl Isparta’dan yüzlerce çocuğumuzu en iyi eğitimle buluşturalım. Aybükeler, Ahmetler, Mehmetler okusun ve bilgileriyle bu memleketi aydınlatsın. Benim hayalim bu” dedi.

DEMİREL MEYDANI’NDA VATANDAŞLARLA SOHBET
İYİ Parti heyeti daha sonra, Kasabadaki diğer kahvelere ve işyerlerine ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Kasabada daha önce Süleyman Demirel’in geldiğinde vatandaşlarla buluştuğu ve yörede “Demirel Meydanı” olarak anılan meydanda uzun süre vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili adayları kasaba halkından gördüğü ilgiden memnun bir şekilde gecenin geç saatlerinde ayrıldı.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.