Israrlı Takip Sonuç Getirdi

Yalvaç Taşevi köyünde geçtiğimiz ay bir vatandaşı yağmalayarak, zorla parasını, cep telefonunu alan ve senet imzalatıp kaçan şahıslar Jandarmanın ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2013 10:54
Israrlı Takip Sonuç Getirdi

Konuyla ilgili Jandarmadan yapılan açıklamada, “Yalvaç-Senirkent karayolu üzeri Taşevi köyü mevkiinde kamyonu ile seyahat eden İ.T. isimli şahıs 06 Ocak 2013 günü akşam saatlerinde aracının önünün kesilerek durdurulduğunu, parasının ve cep telefonunun yağma edildiğini, ayrıca kendisine zorla senet imzalatıldığını iddia etmiştir.

Şahsın yaptığı tarif üzerine jandarma ekipleri çevre illerde ve ilçelerde araştırmalar yapmış, yol üzerinde bulunan kamera kayıtları incelenmiş ve şüpheli kişilerin kimlik bilgileri ve araçları tespit edilmiştir.

Yapılan tüm araştırmalar ve incelemeler neticesinde olay şüphelisi olan H.A. ve T.A. olayda kullandıkları araçları ile birlikte jandarma tarafından yakalanarak 14 Şubat 2013 tarihinde adli makamlara sevk edilmiş, şüphelilerden H.A. tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevine konulmuştur” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.