Israrlı Takip Sonuç Getirdi

Silahlı yağma, organize suç örgütüne yardım, kasten yaralama suçlarından aranan A.Y. (37) İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2013 15:37
Israrlı Takip Sonuç Getirdi

Geçtiğimiz Mart ayında Gelendost ve Yalvaç ilçelerinde gerçekleştirilen silahlı yağma, kasten yaralama ve yol kesmek suretiyle yağma gibi olaylara karışan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan A.Y. (37) Isparta İl Jandarma Komutanlığı personelince Afyonkarahisar ili kırsalında takip sonucu yakalanmıştır.

26 Mart 2013 günü Gelendost ilçesi Yaka kasabasında maskeli olarak geceleyin silahlı yağma olayını gerçekleştiren şüpheli şahıslardan ikisi İzmir ilinde, birisi Yalvaç ilçesi Koruyaka köyündeki ormanlık arazide, bir diğeri ise Yalvaç ilçesi Koruyaka köyü mevkiinde yakalanmıştır. Yine bu şüpheli şahıslardan birisi olan ve silahlı yağma, organize suç örgütüne yardım, kasten yaralama gibi suçlardan aranan A.Y.'nin Afyonkarahisar ili kırsalında arkadaşının inşaat halindeki evinde saklandığı bilgisine ulaşılmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen personel Afyonkarahisar ilinde adli yetkililer ve kolluk görevlileri ile irtibata geçerek A.Y. isimli şahsın muhtemel saklanma yerlerini tespit etmiştir. En son 18 Nisan 2013 günü Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi Haydarlı kasabası bölgesinde saklandığı yerde yakalanarak adli makamlara teslim edilmek üzere Isparta iline getirilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ