İstanbul Yolu Çarşamba Günü Tamamlanacak

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışması arasında yer alan İstanbul Yolu’nun Otogar-Özkanlar Kavşağı arasında dayanıklı asfalt çalışması başlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 18:10
İstanbul Yolu Çarşamba Günü Tamamlanacak

Altyapı sorunları tamamen giderilen caddede tüm çalışmaların 2,5 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın caddede alarm durumuna geçtiklerini ve asfaltlama çalışmaları ile yol çizgi çalışmalarının çarşamba gününe kadar tamamlanarak yolun trafiğe açılacağını söyledi.

İstanbul Yolu’nun şehir merkezine geliş istikameti olan Otogar-Özkanlar Kavşağı arasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hummalı bir çalışma yürüttüklerini ve alarm ilan ettiklerini belirtti. Çalışmaların geç saatlere kadar sürdüğünü aktaran Başkan Günaydın, caddede tüm altyapı sorunlarının da tamamlandığını kaydetti.

Normal şartlarda çalışmaların 15 günden aşağıya bitirilemeyeceğini ancak belediye olarak bu çalışmaları 2,5 gün içerisinde sonlandıracaklarından bahseden Başkan Günaydın, “Performansımızı artırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yolumuz Çarşamba gün çizgileri çizilmiş ve trafiğe açılmış olacak. ‘Cadde geç kaldı’ diyenler var, onlarda bu çalışmaları takip etsin. Son iki yıldan buyana çalışmalarımızı geliştirerek geliyoruz. Çalışmalarımız en yüksek hıza ulaştı. Şehrimizde altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarımız kış girmeden tamamlanacak” dedi.

Geçenlerde 3 gün üst üste yağan ve sele neden olan yağışlarda altyapı yapılmamış olsaydı normal şartlarda bin 500 evin su baskınına maruz kalacağını ancak yaptıkları çalışmalarla bundan etkilenen ev sayısını 280’e düşürdüklerini de söyleyen Başkan Günaydın, “Kof, kof laf söyleyenlere söylüyorum. Böyle çirkin lafları çalışanlara söylemesinler. Söyledikleri lafları kendilerine iade ediyorum. Kış girmeden Isparta altyapısı ve asfaltını tamamlamış ülkemizdeki tek vilayet olacaktır. Bu çalışmalarımız Isparta halkına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum