İstanbul’a Hiç Gitmeyen Çiftçiye Köprü Cezası!

İstanbul’a Hiç Gitmeyen Çiftçiye Köprü Cezası!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2015 14:28
İstanbul’a Hiç Gitmeyen Çiftçiye Köprü Cezası!

Eğirdir’in Sarıidris Beldesinde yaşayan ve İstanbul’a hiç gitmeyen çiftçiye, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden traktörüyle 9 kez geçerek ücretini ödemediği gerekçesiyle ihbarname gönderildi.

Eğirdir’e bağlı Sarıidris Kasabasında yaşayan sürücüye, geçmediği İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde, 9 kere Hızlı Geçiş Sistemini (HGS) ihlal ettiği gerekçesiyle 1.014 TL para cezası geldi.

Evine gelen trafik cezasıyla şaşkına dönen Hasan Yılmaz’a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Akıncı Otoyol Bakım  İşletme Şefliğinden ceza tebligatı geldi.ajans32

Geçen yıl Ocak ayı ve Haziran ayı içerisinde İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 9 kez HGS sistemini ihlal ettiği gerekçesiyle idari para cezası kesildiği belirtilen evrakla olayın şaşkınlığını yaşayan Yılmaz, yapılan yanlışlığın düzeltilmesi için itiraz ettiğini söyledi.

 

Gelen belgede 10,25 lira HGS geçiş ücreti, 102,50 lira da idari para cezası olmak üzere toplam 9 kez ceza yiyen ve toplamda 1.014 lira ödemesi gerektiğinin yazdığını aktaran Yılmaz, " Üzerimeajans32
 kayıtlı araç olarak sadece traktörüm var ve ben hayatım boyunca hiç İstanbul'a gitmedim. Geçtiğimiz günlerde evrak geldi. İncelediğimde geçiş ihlali yaptığım gerekçesiyle ceza yazıldığını gördüm. Daha sonra Eğirdir’e giderek konuyu araştırdım ve dilekçeyle itiraz etmem gerektiği söylendi. Geçtiğimiz gün de itirazımı yaptım ve sonucu bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum