İstanbul'dan Alo Dedi Isparta'da 2 Kişiyi Dolandırdı

İstanbul'dan Alo Dedi Isparta'da 2 Kişiyi Dolandırdı

Yayınlanma:
İstanbul'dan Alo Dedi Isparta'da 2 Kişiyi Dolandırdı

İstanbul'da telefonla rastgele aradığı kişilere kendisini savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli, arkadaşının ihbarı sonucu yakalandı. Şüphelinin Eşkişehir ve Isparta'da 2 kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı

Telefon dolandırıcısının yakalanmasını sağlayan soruşturma,155 polis imdat telefonuna Alican G. adlı kişinin yaptığı ihbarla başladı.Alican G. ihbarında “Kısa süre önce tanıştığım Yusuf S., benim adıma 2 bankaşubesine 25 bin lira havale ettirdi. Bu paraları çekerek, Yusuf S.'ye teslimettim. Sanırım paralar, dolandırılan kişilere aitti” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılansoruşturmada hesaplara paranın Eskişehir ve Isparta'dan gönderildiğibelirlendi. Paraları gönderen G.A. ve Hasan Ç.'ye ulaşan dedektifler mağdurlarınparayı bir savcıya gönderdiklerini sandıklarını belirledi.

Bunun üzerine şüpheli gözaltına alındı. Gerçek adının Ferhat S. olduğu öğrenilen şüphelinin dolandırıcılık suçundan polise geliş kaydıbulunduğu öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilenFerhat S. tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum