İstasyon Caddesi'nde feci kaza

Hatalı şerit değiştirme ve hatalı sollama isteği az daha canlarına mal oluyordu. İstasyon Caddesi’nde ortalığın savaş alanına ve bir aracın da hurdaya döndüğü kazada tek teselli can kaybı olmamasıydı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2011 14:46
İstasyon Caddesi'nde feci kaza

İstiklal Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde 2 otomobil çarpıştı, faciayı andıran kazada 2 kişinin hafif yaralı olarak kurtulması sevindirici oldu.

İstasyon Caddesi üzerinde, Hükümet Konağı istikametinden Şaik Lisesi istikametine seyreden iki otomobil arasında hatalı şerit değiştirme ve hatalı sollama söz konusu olunca ortalık savaş alanına döndü.

Ümit Ertunç (40) yönetimindeki 32 HT 689 plakalı araç sağ şeritte seyrederken sola dönmek istedi, Ali Öz idaresindeki 15 Burdur Egemen 001 plakalı otomobil de sol şeritten devam etmek isteyince 1109 sokak kavşağında iki otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 32 plakalı otomobilin ön tekerlekleri fırlarken, 15 plakalı araç da orta refüjdeki levha ve ağaçlara çarparak durabildi.

Kazada 32 plakalı otomobil hurdaya döndü.

Kazanın meydana geldiği İstasyon Caddesi’nde trafik kilitlenirken, olay yerine gelen 112 Ambulansı hafif yaralı olan Ali Öz ve İbrahim Çetintürk’ü hastaneye sevk etti.
Yaralıların tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edildikleri aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum