İşte Ak Parti Belediye Başkan Adayı Profili

İşte Ak Parti Belediye Başkan Adayı Profili

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2018 23:34
İşte Ak Parti Belediye Başkan Adayı Profili

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Ak Parti Belediye Başkanı profilini belirledi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “belirlenecek adayın sadece partinin oyuyla seçilmesini bekleyemeyiz. Adayın halkta bir karşılığının olması gerekiyor” dedi. 

Genel seçimlerin ardından yerel seçimlere yoğunlaşan Ak Parti, belediye başkanı adaylarının profillerini de belirlemeye başladı. Dinamik yapı ile tecrübeyi bir araya getireceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, “Hakikaten bugüne kadar merkezin kendirine vermiş olduğu görevlerin hakkını verenler şüphesiz ki buradaki yerini yine alacaktır. Bir mahalli seçime gidiyoruz. Çok çok yoğun bir çalışma gerekiyor. Söylediğim konu çok çok önemli. “Tevazu, tevazu, tevazu,” hesabi olmayacak. Hasbi olacak bir ekip, Eğer hesabi olursa bu, bizi batırır. “Ben, ben, ben” yok. “Biz, biz, biz” var. Bütün bu süreç içerisinde bazı dersleri de aldık. Bazı mesajlar iletiliyor. Şurada şöyle oldu, burada böyle oldu filan. Eğer bunlardan ders çıkararak tespitleri yapamazsak yazık olur. Hepsinden öte, yerel seçimlerde partinin salt oyu ile iş yürümez. Burada belediye başkan adaylarının kişilikleri de çok önemlidir. Belediye başkan adayının bir karşılığı olmazsa sadece partinin oyu ile bu işi götürelim dersek, tecrübeler bize gösteriyor ki yetmez! Çünkü öyle insanlar var ki bakıyorsunuz halkta ciddi bir karşılığı var. O, aşıp geçiyor” dedi. 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından akıllara Isparta’da halkı peşinden sürükleyecek adayın kim olabileceği geliyor. 

Siz de yorumlarınızla kamuoyunda adı geçen isimlerden halkı peşinden sürükleyebilecek adayın kim olduğunu dile getirebilirsiniz. 

yorum_yaz.jpg


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
92 Yorum