İşte Ak Parti’nin Belediye ve İl Genel Meclisi Adayları

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun başkanlığında toplanan parti yöneticileri İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi adaylarını belirledi. İl Başkanı Osman Zabun aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na verildiği söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 17:37
İşte Ak Parti’nin Belediye ve İl Genel Meclisi Adayları

Zabun yaptığı açıklamada ise; “Daha öncede Isparta kamuoyuna aktarığımız gibi belirlediğimiz liste ilimizi yakışan ve dinamik kişilerden oluşan itinayla hazırlanmış bir listedir. Listemizi şeffaf bir şekilde yürüttük. Kamuoyuna açıkladık. Milletimize ve ilimize hayırlı olsun dedi.

AK Parti Isparta İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyesi adayları açıklandı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın Belediye Meclis üyesi adayları açıklandı. Kontenjandan mevcut Demokrat Parti Meclis Üyesi Nuri Selçuk, MHP’den Uğur Bestelci ve Bağımsız Seyfettin Kalem gösterildi.

AK Parti Belediye Meclis Üyelerinin isimleri şöyle; Kadir Dal, Ramazan Çırak, Canan Aydın, Mehmet Yavuz, Kadir Özkan, Yaşar Ünlü, Emel Akbaş, Salim Nuri Güntaç, Ali Tunçbilek, Faruk Daşdöner, Havva Saraç, Arif Gürdal, Mehmet Ören, Hasan Ünlü, Emine Yaşar Bilir Özdemir, Hüseyin Toptaş, Ayhan Genç, İsmail Tanışman, Mustafa Özen, Ramazan Erdoğan, Süleyman Gülcü, Muammer Çolak, Koray Öztürk, Harun Güngör, Rukiye İzgi Gök, Sadık Gürses Çakır, Süreyya Koç, Ali Rıza Kargı

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ise şöyle Isparta: Fevzi Özdemir, Ali Bolat, Hüseyin Yıldırım, İbrahim Sami Aygün, İlyas Keskinoğlu ve Osman Çiçek, Atabey: Mehmet Kılıçarslan ve Raşit Özdemir, Sütçüler: Faik Çınar ve Mustafa Erener, Senirkent: Kadir Heybeli ve Ramazan Yiğit, Gelendost: Necdet Satılmış ve Resul İnanıcı, Gönen: Volkan Konaç ve Hasan Albayrak, Keçiborlu: Salih Kocagöz ve Hüseyin Kınacı, Yalvaç: Mustafa Yurttadur, İrfan Korkmaz, Cihan Pektaş ve Adil Ekinci, Uluborlu: Recai Kiriş ve Ersan Sarıcı, Eğirdir: Mustafa Baş, Arif Üzmen ve Mehmet Sert, Şarkikaraağaç: Mehmet Coşkun, Galip Akyol ve Mükerrem Acar, Yenişarbademli: Nail Yaşar Akgül ve Yalçın Sağlam, Aksu: Mehmet Kaya ve Mehmet Yalçın olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum