İşte Apple Watch Modelleri, Fiyatları Ve Özellikleri

İşte Apple Watch Modelleri, Fiyatları Ve Özellikleri

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2015 10:32
İşte Apple Watch Modelleri, Fiyatları Ve Özellikleri

Apple Watch, Apple Watch Sport ve Apple Watch Edition modelleri hakkında her şey ve cihazların fiyatları ve tüm özellikleri burada. Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikte akıllı saati Apple Watch‘u resmi olarak tanıttı ve cihaz hakkında merakla beklediğimiz pek çok detayı paylaştı. İşte Apple'ın yeni akıllı saati Watch fiyatları, özellikleri ve modelleri...

Apple Watch'un şarj süresinin 18 saat olacağı etkinlikte açıklanan detaylar arasındaydı. Bu da Apple Watch'un her gün en az bir kere şarj etmemiz gerektiği anlamına gelecek.

Apple Watch ilk etapta Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, İngiltere ve ABD'de satışa sunulacak. Türkiye'nin burada ilk partide yer almayacağını Apple Watch'un Türkiye'de piyasaya sunulmasının yaz aylarında olacağını söyleyebiliriz.

Apple Watch birbirinden farklı 3 ana modeli piyasaya sürecek ve 38 milimetre ve 42 milimetrelik iki farklı standart kasa ile piyasada olacak. Apple'ın 10 Nisan tarihinde ön sipariş almaya başlayacağı Apple Watch'ların farklı modellerine ve özelliklerine birlikte göz atalım.

Apple Watch



Apple'ın akıllı saati Watch'un standart modeli olarak konumlandıran Watch, 549 dolar ve 599 dolarlık fiyatlarla raflardaki yerini alacak. Toplamda ise 20 farklı model seçeneği bulunacak Watch'un kasası ise paslanmaz çelikten üretilmiş.

Apple Watch Sport



Apple Watch Sport'un 38mm modeli 349 dolar, 42mm modeli 399 dolardan satışa sunulacak. Apple Watch Sport modelinin gövdesi alimünyum alaşımdan üretilmiş, bu da bu modelin diğer modellere nazaran yüzde 60 daha güçlü olacağı anlamına geldiği söyleniyor.

Apple Watch Edition



Apple'ın lüks segmente olan ilgisi hepimizin malumuydu. Hitap ettiği kitle itibariyle de lüks segmenti seven Apple Watch Edition'ı 8 farklı modelde 10 bin dolar ile 17 bin dolar arasında değişen fiyatlarla piyasada olacak. Watch Edition modelleri 18 karatlık altın barındıracak ve bununla birlikte Watch Edition'ların sadece kısıtlı sayıda mağazada satışa sunulacağını da belirtelim.

Etkinliğin ardından güncellenen Apple Store ABD mağazasında Apple Watch'ın farklı kordonlarının fiyatları da görülebiliyor. Aksesuarlar bölümünde listelenen fiyatlar şu şekilde:

Sport Band: 49 dolar

Classic Buckle: 149 dolar

Leather Loop: 149 dolar

Milanese Loop: 149 dolar

Modern Buckle: 249 dolar

Link Bracelet: 449 dolar

Buna ek olarak cihazın özel şarj aleti de 29 ve 39 dolarlık iki farklı modelle satışa sunuluyor ABD'de. Cihazın Türkiye fiyatları henüz açıklanmadı.

10 NİSAN'DA SATIŞA SUNULUYOR ANCAK TÜRKİYE LİSTEDE YOK

Apple Watch 10 Nisan'da 349 dolardan başlayan fiyatlarla ön satışa sunuluyor.

Apple'ın yeni ürün ailesi Apple Watch 10 Nisan'dan itibaren ön satışa sunuluyor. Canlı bloglamayla aktardığımız etkinlikte Apple Watch ile ilgili en çok tartışılan konulardan biri olan fiyatı konusuna da açıklık getiren şirket ürünü 349 dolardan başlayan fiyatlarla piyasaya sunuyor.

Beklendiği gibi 38 mm ve 42 mm boyutu için farklı fiyatlarla gelen Apple Watch'ın üç farklı modelinin fiyatları seçilen kordonlara göre de değişiyor.

Apple Watch Sport: 349 dolar (38 mm) / 399 dolar (42 mm)
Apple Watch: 549-1049 dolar /599-1099 dolar
Apple Watch Edition: 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla

Bugüne kadar geliştirilen en kişisel Apple cihazı olarak nitelenen Apple Watch'ın lüks segmente hitap eden modeli Edition ise sınırlı sayıda ve seçilmiş mağazalarda satışa sunulacak.

24 Nisan'dan itibaren sevkiyatına başlanacak Apple Watch ilk etapta aralarında Kanada, Avustralya, ABD ve Birleşik Krallık'ın olduğu dokuz ülkede satışa çıkacak. Ülkeler arasında Türkiye yer almıyor.

Anahtar değil, akıllı saat

Apple Watch ile evinizin kapısını, otel kapısını ve hatta garaj kapınızı bile açmanız mümkün olabilecek. Bugün yaptığımız haberde de çokça merak edilen pil ömrü konusuna nokta kondu. Apple Watch'un pil ömrü 18 saat olarak açıklandı. Apple Watch'un şarjı ise metal tasarım özellikli şarj aleti ile temas özelliği kullanarak gerçekleşecek.

MacBook tarz değiştiriyor

13.1 mm kalınlığında olan yeni MacBook aynı zamanda 12 inç retina ekran ve farklı renk seçenekleri ile geliyor. Öte yandan yeni MacBook klavyesi ve yeni nesil donkunmatik pad teknolojisi ile fark yaratacak. 9 saat kablosuz bağlantı ile pil ömrü sunan yeni MacBook ile iTunes üzerinden 10 saat film izlenebilecek. Cihazın hemen hemen tüm bağlantıları destekleyen USB-C bağlantı noktası MacBook için yine bir ilk.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji