İşte Beşiktaş'ın Yeni Kaptanı

Manu ile yüz yüze görüşen Hırvat hoca “3 yıl buradayım, sen de kaptanımsın” dedi. Bu gelişme Portekizli’nin sözleşmesini uzatacağına delil olarak algılandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2013 11:40
İşte Beşiktaş'ın Yeni Kaptanı

İbrahim?Toraman’ın, “Hocamız yeni sezonda kaptanın sürekli oynayan bir isim olmasını istiyor. Ben de kolaylık göstermek amacıyla kaptanlığı bıraktım” demesinin ardından, Beşiktaş’ta pazubandın kime verileceği merakla bekleniyordu. Kampta pazubandı bir Sivok taktı bir Fernandes, Bilic ise çıkan haberlere, “Kararımı dönüşte vereceğim” dedi; ve o gün geldi. Hırvat hoca, Önder Özen’e sunacağı raporunu hazırladı. Bilic raporunda, 1. kaptanlığın Fernandes’e, 2. kaptanlığın ise Sivok’a verilmesini talep etti; bu kararın arkasında bir de yan etken vardı.

‘Birlikte başaracağız’
Bilic, son kararını vermeden önce Fernandes ile baş başa görüştü. Avusturya kampının son akşamı Portekizli yıldızla konuşan Bilic hem oyuncusuna moral verdi hem de yeni sözleşme imzalamak isteyen yönetime yardımcı oldu. Bilic, “3 yıl daha Beşiktaş’tayım, sen de benim kaptanımsın.Herkes sana saygı duyuyor. Burada büyük planlarım var. Senin de bizimle birlikte büyük işlere imza atacağını biliyorum” dedi ve Manu’ya ‘Kal’ mesajı gönderdi. Fernandes ise Beşiktaş kaptanlığının kendisine onur vereceğini belirterek görevi memnuniyetle kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.