İşte Çeyrek Altının Son Fiyatı

Darphane'de bir süredir beklenen grevin pazartesi günü başlaması ve işçilik fiyatlarının artmasıyla Kapalıçarşı'da altın fiyatları yükseliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2013 16:29
İşte Çeyrek Altının Son Fiyatı

Küresel piyasalarda altının onsu düşmeye başlasada Türkiye'de fiyatlar hala el yakıyor. Özellikle çeyrek altına talebin yüksek olması buna karşın piyasadaki altın arzının yeterli seviyede olmaması sebebiyle çeyrekte fiyatlar 1 haftada yaklaşık 5-6 liralık artış gösterdi.
Çeyrek Altın Alış: 135 TL Satış: 150 TL

Tam 13 ayın zirvesi!
Faizde son durum ise; Gösterge faiz yüzde 9'a yükselerek son 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Gösterge tahvilin bileşik faizi bugün yüzde 9'a yükselerek 28 Haziran 2012'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

17 Mayıs'ta yüzde 4,61 ile tarihinde gördüğü en düşük seviyenin ardından, küresel piyasalarda yaşanan likidite belirsizlikleri ve gelişmekte olan piyasalardan fon çıkışının başlamasıyla yukarı yönlü trende girdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.