İşte Davrazspor'un Yeni Yönetimi

İşte Davrazspor'un Yeni Yönetimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2017 15:23
İşte Davrazspor'un Yeni Yönetimi

Isparta Davrazspor’un olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi Yerleşkesindeki Toplantı Salonunda saat 16.00’da başlayan kongreye; Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Başkan Yardımcısı Mustafa Özaydın, Yönetim Kurulu ve kulüp üyeleri ile taraftarlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan teşekkülü oluşturuldu.
 
Isparta Davrazspor’un yeni Başkanı Mustafa Özaydın daha sonra 21 kişiden oluşan yeni yönetim kurulunu kongreye katılanlara hitaben okudu. Söz konusu listede şu isimler yer alıyor: Mustafa Özaydın, Bülent Sarıgül, Nurettin Akgül, Musa Kaya, Ali Tulum, Şükrü Başdeğirmen, Yaşar Bolat, Murat Ali Dulupçu, Gözde Çağlar, Sami Öngör, Mustafa Karabulut, Ahmet Tural, Nazmi Esen, Adnan Kocabaş, Bayram Erdinç, Serkan Çelebi, Barış Gümüş, Ertan Tekeli, Aziz Şencan, Erhan Oturak, Ali Baysal.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum