İşte Erdoğan'ın 4'te 4 İstediği İl

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seçim gezilerinin Isparta ayağında vatandaştan söz istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2011 19:51
İşte Erdoğan'ın 4'te 4 İstediği İl

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seçim gezilerinin Isparta ayağında MHP ve CHP'ye yüklenerek, "Sandıkta bu işi bitiremeyeceğini anlayanlar, bu işi sokaklara döktüler, şiddete döktüler." dedi.

Seçim gezilerinin Isparta ayağında gül suları ve gül yaprakları ile karşılanan Erdoğan, Hükümet Meydanı'nda halka seslendi. Ispartalılara, 12 Eylül referandumunda demokrasiye, hukuka sahip çıktığı için verdiği destekten dolayı teşekkür eden Erdoğan, 12 Haziran seçimlerinde de aynı fedakarlığı beklediğini söyledi.

Erdoğan, "Bizimle sandıkta yarışamayacaklarını anlayanlar şiddete başvurmaya başladılar. Milletimin teveccühünü kazanmayanlar işi şiddete döktüler. Kışkırtma ile şiddetle tahrikle bu işi bitirebileceklerini zannettiler.

Yeni CHP söylemi ile yola çıkanların, içi boş bir proje ile yola çıktığını ifade eden Erdoğan, "Son günlerde CHP genel başkanı tutturmuş gidiyor. Bu sadece bir projedir. Eskinin üzerine inşa edilmiş bir projedir. Bu millete 'bidon kafalı, millete göbeğini kaşıyan adam, CHP oy vermedikleri için yüzde 60'ı aptaldır' diyenler şimdi de Bursa'da AK Parti'ye oy verenleri beyinsiz olarak yargılıyor. Eski CHP camileri ahıra çeviriyordu, ilmihal kitaplarını yasaklıyorlardı. Ezanı Türkçe okuyordu, Menderes geldi, ezan aslına döndü." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum