İşte Fenerbahçe'nin Sponsporu!

Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formaları yeni sponsoruyla beraber satışa sunacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2014 11:21
İşte Fenerbahçe'nin Sponsporu!

Fenerbahçe'nin 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar ve merakla beklenen sponsoru belli olmak üzere. Olağan üstü bir gelişme olmadığı takdirde sarı lacivertliler hem yeni sponsorlarına hem de Diego formalarına kavuşacak. Peki yeni formalar Fenerium'da ne zaman satışa çıkacak? İşte cevabı

Görüşmelerden sonuç çıkmayınca...
Fenerbahçe'nin forma sponsoru Türk Telekom'un göğüs reklamlarıdnan çekileceğini açıklaması üzerine sarı lacivertliler yeni arayışlara girmişti. Türkiye'den sponsor bulmakta zorlanan kulüpler gibi sarı lacivertliler de ülke dışından girişimcilerle masaya oturdu. Özellikle Uzak Doğu'dan gelen forma göğüs reklamları için pazarlıklar uzun süre devam etti. Ancak gerek büyük şirketlerin fiyat arttırmaması gerek de şampiyon bir takımın verdiği bedele ulaşılamaması görüşmelerin durma noktasına gelmesine sebep oldu.

Beklenti çok fazla
Galatasaray gibi yeni sezon formaları için ilk kez bu kadar geciken Fenerbahçe, eğer olağanüstü bir gelişme olmazsa ilk adımı atacak. Önümüzdeki hafta Feneriumlarda satışa sunulması beklenen formaların sponsoru da Fenerium olacak. Henüz herhangi bir şirketle sponsorluk anlaşması yapılamaması ve taraftarların yoğun yeni forma baskısının artması üzerine sarı lacivertli yönetim böyle bir karar aldı. Formalara Fenerium göğüs reklamı eklenecek. Sarı lacivertliler 2014-2015 futbol sezonu formalarını Fenerim sponsorluğunda Feneriumlarda bulabilecek.

Diego formaları da basılıyor
Fenerbahçe yönetimi ise formalar basılmasına rağmen yeni bir sponsorluk teklifi gelir ve anlaşma zemini oluşursa Fenerium sponsorluğundaki formaları hatıra forma olarak satacak. İlk etapta sınırlı sayıda forma basılması beklenirken, Fenerium sponsorluğunun değişmeme kararı alınması halinde tam randımanlı üretime geçilecek. Fenerbahçe taraftarlarının merakla beklediği Diego Ribas formaları da önümüzdeki hafta sonuna kadar Feneriumlarda yerini alacak. (eurosport)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.