İşte Galatasaray'da Potanın Çileği!

Şampiyonluk kesmedi, Aslan Euroleague aşkına Spanoulis’i gözüne kestirdi. Olympiakos’ta 1.8 milyon euroya forma giyen oyun kurucuya 2.2 milyon euro önerildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2013 11:03
İşte Galatasaray'da Potanın Çileği!

Futbolun ardından basketbolda da şampiyon olan Galatasaray boş durmuyor. Başkan Ünal Aysal, CEO Lutfi Arıboğan, basketbol şubesi sorumlusu Murat Özyer ve antrenör Ergin Ataman arasında beklenen zirve gerçekleşti; sponsorluk sorunu, salonun durumu ve gündemdeki transferler konuşuldu.

Yunan yıldıza 2.2 milyon euro
Görüşmenin ardından ilk somut adım atıldı ve ismi uzun süredir Galatasaray Erkek Basketbol Takımı ile anılan Vassilis Spanoulis’e resmi teklif yapıldı. İki sezondur Euroleague şampiyonluğuna taşıdığı Olympiakos’tan ayrılma kararı alan Spanoulis’e 2.2 milyon euro önerildi. Ülkesinde 1.8 milyon euro kazanan Yunan oyun kurucunun cevabı bekleniyor. Sarı-kırmızılılar 2.2 milyon euroluk teklifini artırmaya da hazır. Şartlar sonuna kadar zorlanacak ve potada yılın bombası patlatılacak.

CSKA ve Barcelona da peşinde
ANCAK Spanoulis ile sadece Galatasaray ilgilenmiyor. Teodosic’i göndermeye hazırlanan CSKA ve Barcelona da 30 yaşındaki yıldız basketbolcunun peşinde.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.