İşte Gazete Manşetleri

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2011 10:35
İşte Gazete Manşetleri

AKDENİZ: "Elektrikte Seçim jesti (!)"

Akdeniz Elektrik, Enerji Bakanlığı'ndan gelen talimat üzerine 10 yılı geçen sayaçların 55 TL'lik sökme-takma ve bakım-onarım hizmetleri parasını seçime kadar tüketici faturalarına yansıtmama kararı aldı.

DEMOKRAT: "Demirel istemedi"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hakkındaki açıklamalarına karşın Isparta'da hükümeti protesto kararı alan ve bu kararı bazı partiler tarafından desteklenen Demokrat Parti, bu girişimden şimdilik vazgeçti.

MANŞET: "Demirel istememiş!"

Demirel'e destek açıklaması ve mitingi ileri bir tarihe ertelendi. Erteleme gerekçesi olarak Başbakan Erdoğan'ın Isparta Mitingi gösterilirken, ayrıca Demirel'in de bu tip bir girişim yapılmamasını istediği öğrenildi. Demirel'in, Dp Teşkilatı'na "Ben siyaset üstüyüm" mesajı verdiği belirtiliyor.

ÇÖZÜM: "Kuyu tamamen kapandı"

Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı uzmanları dün Yakaören'de yeni bir ölçüm ve inceleme yaptılar. Kuyudan gaz sızıntısı olmadığı tespit edildi ve betonun üzerine mıcır döküldü.

GÜLKENT: "Tavrı, Erdoğan'ın mitingi belirleyecek"

Demokrat Parti tarafından düzenlenen ve diğer partilerin de destek verdiği, Süleyman Demirel heykeli önünde yapılacak basın açıklaması ertelendi. Bu konuda toplantı yapan Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Dede, Başbakan Erdoğan'ın Isparta mitinginden çıkacak sonuca göre hareket edeceklerini ifade etti. Ayrıca, bu ertelemede 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de etkili olduğunu söyledi.

OLUŞUM: "Engelleri kaldırdık"

AK Parti hükümeti döneminde engelleri kaldırdıklarını belirten AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, "2010 yılında engelli vatandaşlarımızın evde bakımları için 11 trilyonun üzerinde ödemeler yapıldı, bu ödemeler önümüzdeki dönemlerde de devam edecek" dedi.

Isparta EKSPRES: "Bir sabah 5'te evimden alıp götürebilirler!"

Günaydın, İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın yürüttüğü soruşturmaya dikkati çekip, "4 çuval evrak savcılığa gönderildi. Bizden hesap soruyorlar. Birisi belediyeyi soymuş, batırmış hesap sormuyorlar. Ama bizden soruyorlar" dedi.

GÜLSES: "Eğirdir için Mega Proje"

MHP Isparta Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Avni Bıçaklı, Eğirdir Gölü'nü Akpınar Köyünden seyrederek önemli projeleri olduğunu söyledi. Eğirdir Gölü ve Çevresi Mega Turizm Projesi ile ilgili bilgiler veren Bıçaklı, göldeki balıkların da otoburluktan etoburluğa dönüştürüldüğünü söyledi.

Isparta: "34 Okula Beyaz Bayrak"

İl genelinde 34 okul, 2005 yılında Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde verilmeye başlanan ve 56 maddelik kriteri içeren Beyaz Bayrak'ı almaya hak kazandı.

OBJEKTİF: "Erbakan, Isparta'ya gelecek"

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Milli Görüş'ün rahmetli lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, 1 Haziran Çarşamba günü Isparta'ya gelecek.

HEDEF: "Demirel'in yaptırdığı Havalimanına mı ineceksin?"

MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Ziya Nuhoğlu, AKP ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı sert bir dille eleştirerek; "Başbakan Erdoğan son günlerde Süleyman Demirel'e yükleniyor. Peki Sayın Başbakan Isparta'mıza miting için geleceklermiş. Sorarım kendilerine sayın Demirel'in yaptığı havalimanından mı gelecekler? Demirel'in yaptırdığı çift yoldan mı gelecekler?" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.