İşte Günaydın'ın İlk Mesajları

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Isparta’da bir ilki gerçekleştirerek, ikinci 5 yıl için yetki aldı. Başkan Günaydın, belediye önünde yaptığı zafer konuşmasında “Hizmete devam” mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2014 17:14
İşte Günaydın'ın İlk Mesajları

Aylardır merakla beklenen seçim nihayet sonuçladı. Resmi olmayan sonuçlara göre Ispartalılardan ikinci 5 yıl için yetki alan Başkan Günaydın, seçim zaferini binlerce Ispartalıyla birlikte belediye önünde kutladı.

ZAFER KUTLAMALARI GECENİN
GEÇ SAATLERİNE KADAR SÜRDÜ
Kentin hemen hemen bütün sokaklarına taşan zafer kutlamaları havai fişekler, araç konvoyları ve zafer sloganları ile gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

BİZDE SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, binlerce Ispartalının sevgi gösterileri ile Belediye önünde zafer konuşması yaptı. Başkan Günaydın, Ispartalılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Siz Isparta halkı bize çok yardım ettiniz. Gerçeği görüp yakaladınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizler benimle gurur duyduğunuzu söylüyorsunuz. Bizde sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

YENİ BİR HİZMET DÖNEMİ BAŞLIYOR
Konuşması sık sık “Isparta seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesilen Başkan Günaydın, “Isparta’da bugünden sonra yeni bir hizmet dönemi başlıyor. Biliyorsunuz ki çok çalışmak için, Isparta için söz vermiştik. Sizin Isparta Belediyesi’ne beni tekrar tercih etmeniz, benim sözüme bir doping olmuştur. Bu dopingle Isparta için çok projelerimiz var. Hepsini hayata geçireceğiz. Büyük hizmeti Isparta’ya sunacağız. Isparta’nın gelişmemesi için engelciler var. Bize Isparta için iyi projeler yapmıyor diyenler var. Onlara bugün en güzel cevabı sizler verdiniz. Isparta halkı verdi. Karşımdaki bu görüntü bize her şeyi anlatıyor” dedi.

113 MÜFETTİŞ GELDİ
ELLERİ BOŞ DÖNDÜ
Başkan Günaydın, “Bizim Isparta Belediyesi’ni soyduğumuzu söylediler. Bununla yetinmeyip, bu konuyu ailem üzerinden siyasete taşıdılar. Isparta halkına yani size hizmet edilmemesi için çok uğraştılar. Operasyonlar düzenledi. Arkadaşlarımız içeride yattı. Bizim moralimizi bozmak için ellerinden geleni yaptılar. Türkiye genelinde belediyelere 5 yıl içerisinde 10 müfettiş gelmesi gerekirken, Isparta Belediyesi’ne 113 adet müfettiş gönderdiler. Bunun sonucu ne oldu. Elleri boş döndüler” diye konuştu.

BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR
Konuşmasında belediye personeline de teşekkür eden Başkan Günaydın, “Ben buradan belediye personeline de teşekkür etmek istiyorum. Gece demediler, gündüz demediler çalıştılar, çabaladılar. Projelerimizi hep zamanın da bitirdiler” dedi.

EŞİM BENİM HER ŞEYİM
Konuşmasında ailesine de teşekkür eden Başkan Günaydın, “Ben tabi ki eşimle çoluğumla çocuğumla çalışmalar yapacağım. Eşim benim her şeyim. Sağ olsun seçim çalışmalarında bana çok destek oldu. Benim yapamadığım şeyleri yaptı. Seçim sürecinde 40 bin eve girdi” diye konuştu.

ISPARTA’YA HALA NE YÜZLE GELİYORSUNUZ
Konuşmasında AK Parti kurmaylarına yüklenen Başkan Günaydın, “Bize hırsız diyenler, sizlerin neler yaptıklarınızı görüyoruz. Asıl hırsız sizsiniz. Buradan namussuzlara selam söylüyorum. Ama onlar selam da almazlar. Bize hırsız diyorsunuz. İktidarlık döneminde Isparta’ya teşvik vermediniz. Nuri Uzaktaş, Recep Ağa, Sakallı Sadi, Isparta halkı sizin ne olduğunuzu biliyor. Isparta’ya hala ne yüzle geliyorsunuz” diye sordu.

İYİ Kİ VARSINIZ
Başkan Günaydın konuşmasını “Öncelikle, ben bu seçim sürecinde bana desteklerini esirgemeyen eşim ve çocuklarım başta olmak üzere Isparta halkına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye noktaladı.

İŞTE O ZAFER MİTİNGİNDEN EN RENKLİ KARELER (TIKLAYIN)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum