İşte İbicioğlu'nun Şeffaf Yönetimi!

SGDB ÖDEME EMRİ SORGULAMA EKRANI KAPATILDI!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2014 09:55
İşte İbicioğlu'nun Şeffaf Yönetimi!

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

SDÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ödeme Emri Sorgulama sayfası anlaşılmayan bir sebeple yayından kaldırıldı.

Bir süre önce başta Isparta’daki basın kuruluşları olmak üzere çeşitli adreslere [email protected] isimli bir adresten gönderilen “Çok Önemli Bilgi” başlıklı ileti SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu rahatsız etti.

Gönderilen elektronik postada Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na ait “http://193.140.181.71/fmi/iwp/cgi?-db=%C3%96deme%20Emri%20&-loadframes” linkinden SDÜ’den yapılan tüm ödemelerin bilgileri vergi no ya da TC no girilerek herhangi bir özel şifre gerekmeksizin şeffaf bir şekilde sorgulanabileceği yazıyordu.

Üniversitenin bu uygulaması kurulduğu günden bu yana isteyen herkesin ulaşabileceği bir bilgiydi. Ancak, başta basın kuruluşları olmak üzere çeşitli adreslere gönderilen gizemli elektronik postanın ardından sorgulama yapılamaz hale geldi.

Bu durum Paralel yapı ile mücadele edeceğini ve nisan 2015’de yapılacak rekrörlük seçimlerine yeniden aday olacağını açıklayan İbicioğlu’nun şeffaf üniversite anlayışında hangi noktada yer aldığının göstergesi olarak yorumlandı.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum