İşte Isparta Belediye'sinin Toplam Borcu

Isparta Belediye Başkanı Günaydın, toplantıda belediyenin resmi kurumlara olan borcunu açıkladı.

Yayınlanma:
İşte Isparta Belediye'sinin Toplam Borcu

Isparta Belediye Başkanı Günaydın, belediyenin resmi kurumlara olan borcunu açıkladı.

Eski Belediye Başkanı Balaman döneminden 2014 Nisan ayına kadar kurumlara olan 111 milyon liralık borcun 85 milyon lirasını ödediklerini belirten Günaydın, kalan 26 milyon liralık borcunda taksitler halinde zamanında ödenmeye devam ettiğini ifade etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin Sosyal Güvenlik Kurumu, Emekli Sandığı, Maliye ve TEDAŞ gibi kurumlara olan borcunu açıkladı. 2010 yılı ve öncesi için resmi kurumlara olan 74 milyon borcun yapılandırıldığını söyleyen Belediye Başkanı Günaydın, toplam 111 milyon borcun 85 milyon lirasının ödendiğini belirterek, “Kalan 26 milyon lirayı da taksitler halinde zamanında ödemeye devam ediyoruz” dedi.

2014 yılından itibaren de belediyenin resmi kurumlara borcunu düzenli olarak ödediğine dikkat çeken Günaydın, “Devlete en yararlı belediye Isparta Belediyesidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum