İşte Isparta'nın Dev Adamları

İşte Isparta'nın Dev Adamları... Isparta Belediyespor Kulübü Güreş Takımının yanında şimdi de Basketbol takımı kurma çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2017 10:03
İşte Isparta'nın Dev Adamları

Isparta Belediyespor Kulübü Güreş Takımının yanında şimdi de Basketbol takımı kurma çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Isparta Belediyespor Kulübü ilk adımını atarak basketbolda gençler ve küçükler kategorilerinde takımını oluşturdu.

Isparta Belediyespor Basketbol Takımı gençler ve küçükler kategorilerinde gerek Isparta’da gerekse Antalya’da düzenlenen hazırlık karşılaşmalarına katıldı. Isparta’da yapılan turnuvaya Antalya’dan 3 takım katıldı. Antalya’dan Muratpaşa Belediyespor, Kepez Belediyespor ve Altetik Spor Kulüpleri ile yapılan hazırlık karşılaşmalarında iyi bir performans ortaya koyan Isparta Belediyespor Basketbol Takımı gelecek için ümit verdi. Yine Isparta Belediyespor Basketbol Takımı Antalya’da düzenlenen ve Muratpaşa Belediyespor, Kepez Belediyespor ve Altetik Spor ile Aggik Basketbol Takımları ile 5’li turnuvaya katıldı. Burada da Isparta Belediyespor Basketbol Takımı iyi bir mücadele ortaya koydu. Belediyespor basketbol takımı yeni kurulmasına karşın turnuvada yer alan ve geçen sezonun Türkiye 4.’sü olan Aggik Basketbol Takımını 56-54 yenme başarısını göstererek geleceğin basketbolcularının Isparta’dan çıkacağının sinyalini verdi.

Isparta Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Süleyman Kaya, yeni bir oluşum içerisinde olduklarını ve belediye bünyesinde gençler ve küçükler kategorilerinde iki ayrı takım oluşturduklarını, çalışmaların haftanın 5 günü devam ettiğini kaydetti. Kaya, takımı oluştururken, geleceği hedeflediklerini ve bu kapsamda altyapısı sağlam ve gelecek vadeden sporcuları takıma kazandırdıklarını aktardı. 2017-2018 Basketbol Sezonu ile start vermeyi planladıklarını ve Isparta’da spora önemli hizmetler vermeyi düşündüklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.