İşte Ispartaspor'un İlk Yarı Karnesi

İşte Ispartaspor'un İlk Yarı Karnesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2019 11:17
İşte Ispartaspor'un İlk Yarı Karnesi

BAL 7. Grupta mücadele eden ve lige şampiyonluk parolasıyla giren Ispartaspor, ilk haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından galibiyet serisi yakaladı. Yeşil – Pembeli ekibin ikinci yarı liderle arasındaki 2 puanlık farkı kapatıp şampiyon olması bekleniyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligin başladığı 22 Eylül 2019 tarihinden ilk yarının tamamlandığı 15 Aralık 2019 tarihine kadar 13 karşılaşma yaptı.

İLK YARIYI ÜÇÜNCÜ
SIRADA TAMAMLADI
Ispartaspor, ilk devre oynanan 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz bu maçlarda 26 gol attı 14 gol yedi ve (+12) averaja sahip. Yeşil – Pembeli ekip, böylece topladığı 27 puanla ligin ilk yarısını Lider Kestelspor ve ikinci sıradaki Karaman Belediyespor’un ardından üçüncü sırada tamamladı.

İŞTE ISPARTASPOR’UN
İLK YARI MAÇLARI
Akşehirspor – Ispartaspor: 1 – 1
Ispartaspor – Burdur MAKÜ Gençlikspor: 3 – 2
Kestelspor – Ispartaspor: 2 – 0
Ispartaspor – Yatağanspor: 2 – 1
Karaman Belediyespor – Ispartaspor: 3 – 2
Denizli Sarayköyspor – Ispartaspor: 1 – 1
Ispartaspor – Konya Ereğlispor: 3 – 1
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Ispartaspor: 0 – 2
Ispartaspor – Kepez Belediyespor: 3 – 0
Manavgat Belediyespor – Ispartaspor: 2 – 2
Ispartaspor – Ortaca Belediyespor: 2 - 1
Sarayönü Belediyespor – Ispartaspor: 1 - 4
Ispartaspor – Çal Belediyespor: 2 – 0

İLK HAFTALARDA GOL
SIKINTISI YAŞADI
Ispartaspor ilk haftalarda gol atmakta büyük sıkıntılar yaşadı. Ancak, Yeşil- Pembeli ekip daha sonra açıldı ve rakiplerine gol yağdırdı. Fakat, Ispartspor’un 13 maçta en fazla attığı gol 4’ü geçemedi. 4 maç attığı tek maç ise deplasmanda aldığı 4 – 1’lik galibiyetle Sarayönü Belediyespor maçı oldu.

KALEDE CİDDİ
SIKINTI YAŞADI
Ispartaspor’da ilk yarıda kaleyi Kaleciler Ayhan Öztürk ve Özcan Bozan dönüşümlü olarak korudular. Ancak, lige şampiyonluk parolasıyla girmesine ve şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın da az gol yiyip çok gol atması gerekmesine rağmen kalesinde beklenenden çok gol gördü. Öyle ki, Yeşil – Pembeli ekip 13 maçta kalesinde 14 gol gördü ve bir maçta gördüğü gol yüzdesi (% 1,07) olarak gerçekleşti. Bu da Ispartaspor’un bir maçta 1’den fazla gol yediği anlamına geliyor.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİ,
ISPARTASPOR UÇUŞA GEÇTİ
Ispartaspor’un sezon başında ilk beş hafta kötü sonuçlar almasının ardından Teknik Direktör değişikliği ile galibiyet serisine girmesi takımın ilk yarıda başarılı olduğu anlamına geliyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekibin ilk beş haftada aldığı sonuçlar, takımlarını gerek kendi sahasında ve gerekse deplasmanlara giderek destekleyen takımın adeta 12. Adamı olan Yeşil – Pembeli taraftarlarda tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Ancak, bu hayal kırıklığı daha sonraki haftalarda alınan galibiyetlerle yerini sevince bıraktı.

ÜÇÜNCÜ SIRADA AMA, LİDERLE
ARASINDA SADECE İKİ PUAN VAR
İlk yarıyı 27 puanla 3. Sırada tamamlayan Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıyı 3. Sırada bitirmesine rağmen en yakın rakibi grup lideri 29 puana sahip olan Kestelspor’un sadece 2 puan gerisinde. Bu da, gerek lider Kestel’in gerekse 28 puanla ikinci sırada bulunan Karaman Beledyespor’un bir maçlık takılmalarında bile liderlik koltuğuna oturabileceği anlamına geliyor.

İKİNCİ YARI 19
OCAK’TA BAŞLAYACAK
Geçtiğimiz hafta sonu yani 15 Aralık 2019 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla ilk yarısı sona eren Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grupta takımlar 34 gün süren bir devre arası geçirecekler. Grupta ikinci yarı maçları 19 Ocak 2020 Pazar günü başlayacak. Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Akşehirspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.