İşte Isparta'ya Verilen Önem!

İşte Isparta'ya Verilen Önem!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2015 17:49
İşte Isparta'ya Verilen Önem!

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerine 4 gün kaldı. Ancak, gerek ülkemizin gerek Isparta'nın geleceği için son derece önem taşıyan bu seçimler için TBMM'deki partilerin liderleri dahil hiçbir parti lideri Isparta'ya gelmiyor.

7 Haziran seçimleri öncesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na kadar siyasi parti liderlerinin gelip miting yaptığı Isparta, 1 Kasım seçimlerinde adeta 'Üvey Evlat' konumuna düştü.

HİÇBİR LİDER GELMİYOR

Bugün yani 28 Ekim 2015 Çarşamba günü itibariyle 1 Kasım Seçimleri için hiçbir parti lideri Isparta'ya gelmedi. Pazar günü yapılacak seçimlere 4 gün kala da, siyasi partilerden alınan bilgilere göre de, kalan sürede Isparta’ya gelecek veya Isparta'yı gündemine alan hiçbir siyasi parti lideri yok. Dolayısıyla; şuanda il il dolaşarak mitingler yapan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki patlama nedeniyle mitinglerini iptal edip il il dolaşarak esnaf ziyaretleri yapan ve STK'larla buluşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sadece 3 Büyük ilde miting yapma kararı alan MHP Lideri Devlet Bahçeli, il il dolaşan ve mitingler yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Isparta'ya gelmiyor.

İŞTE ISPARTA'YA VERİLEN ÖNEM

1 Kasım pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri gerek ülkemiz gerekse Isparta için son derece önemli iken, böylesine önemli bir süreçte hiçbir siyasi partinin Isparta'yı programa almamış olması Isparta'ya verdikleri önemin daha doğrusu önemsizliğin açık bir göstergesi olarark yorumlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum