İşte ITKM'nin Başlayacağı Tarih

İşte ITKM'nin Başlayacağı Tarih

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2020 12:05
İşte ITKM'nin Başlayacağı Tarih

Başkan Başdeğirmen, AK Parti’nin yerel yönetimler zirvesinde Isparta için önemli olan o tarihi açıkladı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti’de Milletvekilleri’nin de katılımıyla düzenlenen Yerel Yönetimler Danışma Meclisi’nde 9 aylık çalışma dönemi hakkında sunum yaptı. Konuşmasına başlarken teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başdeğirmen, “tüm bu çalışmalarımızın tamamı sayın milletvekillerimizin ve teşkilatımızın desteğiyle yapılmıştır” dedi.

Isparta’nın 4 önemli sorunu olduğunu belirten Başdeğirmen, 9 aydır ITKM, trafik, sosyal konut ve Sav’daki koku problemiyle ilgili önemli çalışmalar yaptığıklarını anlattı. Başdeğirmen, ITKM konusunda tarih paylaştı. Başdeğirmen, şöyle dedi:

“Göreve gelir gelmez TMSF’den çözüm ile alakalı çalışma istedik. Çözümlemeye başladılar. Camimizi bitirdiler. 1. Sene içinde birinci bölüm yapmak üzere anlaşma yaptık. 20 Ocak’ta ekipler geliyor ve inşaat başlayacak.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum