İşte MHP'nin Adayları

İşte MHP'nin Adayları... Adayların Profilleri, mesleki kariyerleri ve daha fazlası...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 00:14
İşte MHP'nin Adayları

MHP, 24 Haziran seçimleri için listesini netleştirdi. MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşılan listede Genel Başkan Devlet Bahçeli, Osmaniye'den 1. sırada aday oldu.

İŞTE ISPARTA ADAYLARI

1. Hasan Basri Sönmez
MHP’nin liste başına koyduğu İşadamı Hasan Basri Sönmez, aslen Yalvaçlı. Teşkilatın içinden gelen Sönmez, 4 yıl önce İmam Rabbani Hazretleri için yapılan turizmin potansiyelini görüp, Hindistan’ın ilk Türk turizm acentesini kurdu, ayrıca Maraş usulü dondurma üretip, satıyor. Sönmez, bir dönem Yalvaç'ta Ülkü Ocağı Başkanlığı'da yaptı.

2. Zübeyde Turhan
Şarkikaraağaç'lı olan Zübeyde Turhan, MHP Kadın Kolları Başkanı iken Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti. Turhan, aynı zamanda başarılı bir iş kadını. Adliye karşısında hizmet veren Konya Mutfağı'nın işletmecvilerinden olan Turhan, aileden ülkücü geeleneğe bağlı.

3. Doç. Dr. Özgür İsmailoğlu
SDÜ Tıp Fakültesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahı. Doç. Dr. İsmailoğlu, alanı ile ilgili çok sayıda yerli ve yabancı yayında makale yazdı. İsmailoğlu, dünyaca ünlü Prof Dr Evandro Oliveira'nın ameliyatlarında gözlemcilik yaptı.

4. Ali Özkan
Ali Özkan MHP'nin en genç adayı. Henüz 18 yaşında olan Ali Özkan, Ülkü Ocakları bünyesinde çalışıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum