İşte Slaven Bilic'in Transfer Listesi

Yabancı kontenjanının 5-0+3 olması için bastıran Kartal müthiş bir operasyona hazırlanıyor. Listede sağ bekten forvete kadar genç yıldız adayları bulunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2014 11:36
İşte Slaven Bilic'in Transfer Listesi

Yabancı sınırlamasının 5+0+3 olarak kalmasını isteyen Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezoniçin özellikle Süper Lig'in gözde oyuncularını yakından takip ediyor. Kadrosunu gönderilecekyabancılara göre kaliteli yabancılarla güçlendirecek olan siyah-beyazlı yönetim, yerliler için de uzun bir liste oluşturdu.

Geriye sayım başladı
Sağ bek için Rizespor'dan Koray Altınay, sol bek için Kayserispor'dan Ömer Bayram, stoperiçin Sivasspor'dan Ümit Kurt, Akhisar Belediye'den Uğur Demirok ile Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık, ön libero için Eskişehirspor'dan Aytaç Kara, orta saha için Kayserispor'dan Okay Yokuşlu ile Antalyaspor'dan Murat Duruer, Gökhan Töre'ye alternartif Kayserispor'dan Sefa Yılmaz ile Antalyaspor'dan Emrah Başsan siyahbeyazlıların Süper Lig'den takip ettiğioyuncular arasında yer alıyor.

Burhan Eşer, Bilic'in gözdesi
Her mevkiye takviye yapmayı düşünen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in istediği isimlerden biri de Burhan Eşer. Sivasspor'da bu sezon başarılı bir çıkış yakalayan Burhan'ınmenajeri Milan Rapaic ile Bilic'in cuma günü bir görüşme yapacağı belirtiliyor. Burhan Eşer'in Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı, "Kulübümle anlaşın, ben sorun çıkarmam" dediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.