İşte Tüm Partilerin Aday Listesi

İşte Tüm Partilerin Aday Listesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 18:02
İşte Tüm Partilerin Aday Listesi

Ve listeler YSK’ya teslim edildi. Dün saat 17:00’de siyasi partiler aday listelerinin son halini YSK’ya teslim etti. Gözlerin çevrildiği listelerde ilginç sürprizler de yaşandı. İşte Isparta’nın Milletvekili Adayları…

AK PARTİ
AK Parti’de liste başı değişmedi. Süreyya Sadi Bilgiç AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı olarak listede yer alırken 22. dönem Milletvekili AK Parti YSK temsilcisi Recep Özel’de ikinci sırada yer aldı. Eski İl Başkanlarından M. Uğur Gökgöz ve Ayşenur Akbay da listede yer alan isimler oldu.

MHP
MHP listelerini YSK’ya vermek için dünü beklememiş 18 Mayıs’ta teslim etmişti. MHP’nin listesinde Hasan Basri Sönmez, Zübeyde Turhan, Özgür İsmailoğlu ve Ali Özkan yer aldı.

VATAN PARTİSİ
Liderliğini Doğu Perinçek’in yaptığı Vatan Partisi’de listelerini daha önceden açıklamıştı. Vatan Partisi’nin liste başında daha önce BBP üyesi olan Dünya Muay Thai Şampiyonu Murat İşler yer aldı. Vatan Partisi’nde Tülin Kurt, Ali Osman Çetin ve Mesut Özlük’te listede yer alan diğer isimler oldu.

CHP
CHP’de geçen seçimlerde ön seçime giren 3. sıra olarak ön seçimden çıkan İşadamı Mustafa Ceyhan bu kez liste başında yer aldı. Ön seçimin ikinci sırasında yer alan İsa Önder Dinçtürk 2. sırada, Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam 3. sırada eski il başkanı Eyüp Ersoy ise 4. sırada yer aldı.

SAADET PARTİSİ
Millet İttifakının içerisinde yer alan Saadet Partisi’nde Cevat Gençay liste başında yer alırken, Dinçer Demirezen, İbrahim Ateş ve Hüseyin Eroğlu da Saadet listelerinde yer buldu.

İYİ PARTİ
Gözlerin çevrildiği bir diğer liste de İYİ Parti listesiydi. İYİ Parti 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in doktoru Aylin Cesur’u liste başında gördü. İYİ Parti’de ikinci sırayı kurucu il başkanı Mustafa Şimşek alırken, Gazeteci Sami Altınkaya 3. sırada, Dr. Levent Başyiğit ise 4. sırada yer aldı.


 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum