İşte Yeni Atatürk Parkı

Kentin önemli cazibe merkezleri arasında yer alan Atatürk Parkı, yenilenecek. Park ya yeniden ihaleye çıkacak yada Belediye tarafından işletilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2014 16:48
İşte Yeni Atatürk Parkı

Isparta'nın önemli cazibe merkezleri arasında yer alan Atatürk Parkı, yenileniyor. Park ya yeniden ihaleye çıkacak yada Belediye tarafından işletilecek.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Bilindiği gibi Atatürk Parkımız var. Bu park şehrin göbeğinde ve çok önemli bir konuma sahip. Biz, Belediye olarak burayı ihaleyle işletmecilere veriyoruz. Ancak, son verdiğimiz işletmeci burayı istediğimiz gibi işletemedi." Dolayısıyla işletmeciden burayı geri aldık. Belediye olarak buranın en iyi şekilde kullanılması gerektiğini, nezih ortam oluşturulması gerektiğini düşünüyoruz. Böyle işletilmediği için geri aldık. Biz burayı yine ihaleyle başka bir işletmeciye vermek istiyoruz. Ancak, bu konuda talipli çıkmazsa Belediye olarak biz işletiriz. Zaten, ihaleyle verdiğimiz her işletmeci parka bir takım zararlar veriyor. Kafasına göre birtakım yerleri kırıyor, birtakım yerlere çeşitli şeyler yapıyor. Oysa, biz parkın orjinalliğinin bozulmamasını istiyoruz. Nezih ortam şeklinde kalmasını istiyoruz.

Öte yandan, işletmeci tarafından işletildiğinde burada çay - kahve ücretleri çok yüksek oluyor. Eğer, burayı biz işletirsek fiyatlar makul olacak. Vatandaşımız bir bardak çayı 3 liraya, 5 liraya içmeyecek" yeni projemiz hazır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum