İşte Yeni Milli Eğitim Müdürü

Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner’in görevden alınmasının ardından Isparta’ya Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 11:15
İşte Yeni Milli Eğitim Müdürü

ISPARTA’NIN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHAMMET ÖZTÜRK’ÜN KISA ÖZGEÇMİŞİ
1954 Yılında Trabzon iline bağlı Çaykara ilçesinde doğdu. 1975 yılında Trabzon Erkek İlköğretmen okulundan mezun oldu. Daha sonra lisans öğrenimini ve İşletme Fakültesi Mahali İdareler Yerinden Yönetim alanında yüksek lisans öğrenimini tamamladı.

Sırasıyla; Yurdun çeşitli yörelerinde öğretmenlik ve idareciliği yaptı, Aralık 1983 yılında öğretmen olarak Almanya’ya gitti, Ocak 1988 yılında Eğitim Ataşesi yardımcılığı görevini yürüttü, Ağustos 1990 yılında yurda dönerek İstanbul’da öğretmenliğe başladı, Kasım 1992 yılında İstanbul Bağcılar Halk Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcılığı, Mart 1994 yılında İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Mart 2003 Yılında İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nisan 2004 Yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Eylül 2005 Yılında İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ekim 2009 Yılında Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu, Ocak 2011 Yılında vekaleten İstanbul Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı, Ocak 2012 Yılında asaleten İstanbul Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Muhammet ÖZTÜRK evli ve 4 çocuk babasıdır. Çeşitli dergilerde eğitim üzerine yayınlanmış çok sayıda yazısı ve makalesi olup “Okul Öncesinde Çocuk Eğitimi”, “Anne-Baba Eğitimi” adlı ve eğitim yönetimi alanında yayınlanmış üç adet kitabı bulunmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.